Foto: MIB

3 steder i Aarhus med perfekte påskeæg

Påsken står for døren, og det betyder selvfølgelig, at der skal spises påskeæg i lange baner. Vi guider til tre steder, der laver påskeæg, som du kender dem, men også nogen du ikke har set før.

Den luksuriøse

Peter Beier Chokolade, MENY, Skanderborgvej 18-24, 8000 Aarhus C

Hos Peter Beier finder du et udvalg af påskeæg, der kan få enhver chokoladeelskers mundvand til at løbe. Du kan for eksempel kaste dig over pakken ’Lille Påske Hygge Pakke’, der trods sit navn indeholder et stort udvalg af forskellige påskeæg. Her får du otte vagtelæg med forskelligt trøffelfyld, der består af alt fra passionsfrugt til karamel. Du får også 20 dueæg og fem hønseæg, der blandt andet er fyldt med nougat, marcipan og saltkaramel. Mmh! Pakken med påskeæg er sat ned til 475 kroner. Som noget særligt kan du også få den nye påskeæg-is, hvis du besøger chokoladebutikken. Spændende!

Læs også: Drik øl med god samvittighed: Indsamling til syge børn

Den utraditionelle

Okkels, Nordre Strandvej 45, 8240 Risskov

Okkels i Risskov er gået all in. Isbutikken vil tage påskehyggen til det næste niveau med et påskeæg, der er lidt ud over det sædvanlige. Påskeægget består af en hjemmelavet chokoladeskal, der er fyldt godt op med mango sorbetis, hvid chokolade og pistaciecreme. Mums! Påskeægget passer perfekt til én person og er derfor oplagt til den coronavenlige påskefrokost. Prisen er 60 kroner per styk. Okkels holder også til i Åbyhøj, men det overdådige påskeæg findes kun i butikken i Risskov.

Den finurlige

MIB, MENY, Skanderborgvej 18-24, 8000 Aarhus C og MENY, Vindrosen 37, St., 8240 Risskov

MIB er gået en lidt anderledes vej for at få dig i påskestemning. Det er faktisk slet ikke et påskeæg, der får den sidste plads her i vores påskeægsjagt. Hos MIB kan du nemlig få en en håndlavet påskekylling-flødebolle! Den finurlige lille flødebolle kan med garanti få enhver i påskestemning. Den gule flødebolle er nemlig pyntet med små øjne, et næb og en hanekam. Inden i den finurlige kreation, der er overtrukket med hvid chokolade, finder du en marcipanbund og luftigt citrusskum. God påskeægsjagt!