Reklame: Hvorfor yde, når du kan nyde? Med en fire-retters nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken undgår du nytårspanik – du skal blot bestille, afhente, opvarme og anrette.
Forestil dig følgende scenarie: En rolig nytårsaften med glade gæster og lækker mad, hvor du slipper for svedige hænder, mados i håret og panik over, at du ikke nåede at få købt fløde i supermarkedet.
Lyder det som en aften for dig? Så er det heldigt, at Timm Vladimirs Køkken har sammensat en fire-retters nytårsmenu, som ikke kræver andet, end at du bestiller, henter, opvarmer og anretter. Naturligvis er Timm med dig trin for trin i form af små film på Timm Vladimirs Køkkens hjemmeside.
Nytårsmenuen koster 345 kroner per person og består af nytårscocktails, sprøde salt- og vinegarrisnudler med estragondip, cremet tomatiseret fiskesuppe med nytårstorsk serveret med aioli og sprøde croutoner samt Tournedos Rossini ”Faux Gras”: Oksemørbrad på smørstegt brød med røget marv samt knuste kartofler og kraftig kalveglace.
Til dessert gælder det en Tarte Tatin med danske æbler, creme fraiche og rosmarinstøv. Hva’be’har!
Du kan bestille årets nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken her.
Menuen kan afhentes mellem klokken 9.00 og 12.00 den 31. december hos Timm Vladimirs Køkken på Fiskerivej 2, Aarhus C. Der er et minimumskrav på to kuverter.