Reklame: Sæt tænderne i en franskinspireret tre-retters menu for bare 300 kroner hos Restaurant Anker til restaurantfestivalen Gastro Week.
Fan af fransk mad? Så vil vi anbefale, at du lægger vejen forbi Restaurant Anker til restaurantfestivalen Gastro Week.
På udvalgte datoer mellem den 3. og 23. februar byder restauranten på Fiskerivej 12 nemlig på en tre-retters franskinspireret menu – med en skøn udsigt over træskibshavnen i Aarhus.
Til middagen får du serveret saltet ginmarineret laks med rygeostcreme, saltede agurker og dild til forret, mens hovedretten består af rosastegt oksemørbrad med brunet løgpuré, stegt grønkål, variation af beder samt en kraftig rødvinssauce.
Til dessert venter knasende vandbakkelser med karamelliseret chokolade, hvid chokoladecreme, syltede vinteræbler i timian samt frisk æblesorbet.
Vil du starte aftenen godt ud, kan du tilkøbe snacks og bobler for 99 kroner per person. Skal der vin til maden, byder Anker på en vinmenu med tre glas for 222 kroner, mens aftenen kan rundes af med kaffe og sødt for 59 kroner per snude.
Selvom konceptet hos Anker er fransk, er der ingen fine fornemmelser – det vigtigste for restauranten er den gode madoplevelse, ikke at du udtaler vinen korrekt.
Du kan læse mere om Gastro Week hos Restaurant Anker her.