Reklame: I sommerhalvåret kan du hos Ree Park Safari nyde en fem-retters gourmetmiddag i parkens nye pop up-restaurant i løvernes anlæg.

Er du glad for god mad og betagende, vilde dyr? Så har du nu en oplagt mulighed for at kombinere de to oplevelser.

På den helt nye pop up-restaurant Katanga Hill Dining i Ree Park Safari nær Ebeltoft har du nemlig udsigt til parkens imponerende løveflok, når du sætter dig til bords.

Her kan du læne dig tilbage og nyde en helt speciel aften med forkælelse og god mad i hyggelige omgivelser, alt imens du sidder på første parket til løvernes nysgerrige færden lige uden for restaurantens glasvægge.

“Vi har igennem en årrække afholdt lukkede arrangementer på Katanga Hill i løvernes anlæg og kan se, at det er en meget populær oplevelse, som vi gerne vil give flere mulighed for at deltage i. Det foregår altid uden for normal åbningstid, og i kombination med en sublim gourmetoplevelse, som samarbejdet med Morten Goul Jensen giver os mulighed for, er det oplagt at skabe et helt unikt koncept, som man ikke kan få andre steder”, siger direktør i Ree Park Safari Jesper Stagegaard.

Fem-retters gourmetmenu

I løbet af aftenen får du serveret en fem-retters gourmetmenu samt udsøgte drikkevarer. Åbningsmenuen vil blandt andet byde på lækkerier som jomfruhummer med aske, mørbrad med trøffel og chokolade med havtorn og rom, og den vil være tilgængelig i perioden fra den 4. april til den 10. maj. Herefter skifter menuen månedligt.

Til alle retterne vil der være en nøje udvalgt drikkevaremenu, både med og uden alkohol. Efter middagen kan du glæde dig til en kop kaffe eller te samt en lille overraskelse.

Det koster 750 kroner per person at sidde til bords blandt løverne og Katanga Hill Dining holder åbent på udvalgte datoer hen over foråret og sommeren 2020. Bordbooking og betaling foregår inden besøget på Ree Park Safaris hjemmeside.

Du kan læse mere om konceptet, den aktuelle menu og booke bord her.