Reklame: På Katanga Hill Dining kan du nyde en fem-retters gourmetmenu – lige midt i løveanlægget i Ree Park.

Vil du have en middagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige? Så er det Ree Parks nye restaurant Katanga Hill Dining, du skal besøge.

Katanga Hill Dining ligger midt i løvernes anlæg, og her får du serveret en fem-retters gourmetmenu, mens parkens løver spankulerer rundt på den anden side af restaurantens glaspartier.

Restauranten slog dørene op den 12. juni, og det er gået over al forventning, fortæller Morten Goul Jensen, ejer af Happy Event, som har udviklet konceptet i samarbejde med Ree Park.

”Vi havde allerede inden åbningen solgt 250 pladser, og lige nu er der fuldt booket frem til slutningen af juli. Samtidig har vi fået yderst positive reaktioner fra dem, der har besøgt restauranten, så vi er naturligvis meget glade,” siger Morten Goul Jensen.

Kammuslinger, mørbrad og jordbær

En aften på Katanga Hill Dining begynder klokken 18.00, hvor én af parkens guides følger gæsterne til Katanga Hill. Her bydes på velkomstbobler og snacks, inden middagen serveres.

Menuen hos Katanga Hill Dining skifter løbende, men frem til og med den 1. august kan du sætte tænderne i en forret med kammuslinger, blomkål, smør og hasselnød samt en mellemret med makrel med ærter, fennikel og dild.

Første hovedret består af bøgehatte, forårsløg, malt og bouillon, og til anden hovedret får du serveret mørbrad med majs, ribs og Sauce Provencal. Middagen rundes af med en dessert af jordbær, kærnemælk, mynte og kammerjunkere.

Til maden serveres en vinmenu – eller alternativt alkoholfrie drikkevarer – ligesom du efter desserten kan nyde kaffe, te og sødt, inden en guide følger dig og de andre gæster sikkert tilbage til Ree Parks parkeringsplads.

Prisen for en middag på Katanga Hill Dining er 750 kroner per person.