Reklame: Kaløvig Badehotel i Skødstrup lokker med en velsmagende tre-retters menu til restaurantfestivalen Gastro Week.
Hvis du er én af dem, der har savnet en god middag ude under coronanedlukningen, er Kaløvig Badehotels 3-retters middag under restaurantfestivalen Gastro Week Pop Up et oplagt valg.
På udvalgte datoer mellem den 26. maj og 21. juni 2020 byder den hyggelige, maritime restaurant i Skødstrup nemlig på en menu til bare 250,-.
Alt er naturligvis lavet med respekt for den enkelte råvare og kun de bedste ingredienser fra sæsonen er i brug.
Grønne asparges og dampede blåmuslinger
Til forret kan du sætte tænderne i grillede grønne asparges med Skagenskinke, aioli og parmesanchips, mens hovedretten står på moules mariniéres – dampede blåmuslinger – med fritter og aioli til.
Desserten runder middagen perfekt af med råsyltede rabarber, hvid chokolade, pistacie og hindbærsorbet. Ønsker du vin til maden, kan du tilkøbe en vinmenu med tre glas for 198,- per snude.
Du kan læse mere om og købe billet til Gastro Week hos Kaløvig Badehotel her.
Restaurantfestivalen Gastro Week er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.