Reklame: Rejecocktail, stegt flæsk med persillesovs samt pandekager med is: Hos Den Lille Kro kan du til Gastro Week få tre skønne, danske retter til bare 300 kroner.

Er du vild med klassisk dansk mad af høj kvalitet? Så er det nok Den Lille Kro, du skal besøge til restaurantfestivalen Gastro Week.

På udvalgte datoer mellem den 3. og 23. feber inviterer restauranten på Nørre Allé 55 nemlig til en tre-retters menu for bare 300 kroner.

Til forret får du serveret en rejecocktail med håndpillede rejer, asparges, salat, tomat, agurk, rogn, dressing og citron.

Hovedretten byder på stegt flæsk serveret med hvide kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat og – selvfølgelig – persillesovs, mens desserten består af to pandekager med flødeis, sukker og syltetøj.

Vil du starte ud med snacks og bobler, står det til 99 kroner ekstra per mand, mens en vinmenu med tre glas koster 222 kroner per snude. Skal middagen rundes godt af, får du kaffe og sødt for bare 59 kroner ekstra per person.

Hos Den Lille Kro serveres udelukkende klassiske danske retter, og også den hyggelige indretning bærer præg af gode danske traditioner med med hvide duge, guldrandede tallerkener og malerier på væggene.

Du kan læse mere om Gastro Week hos Den Lille Kro her.