Fratellis nye restaurant i Vestergade lokker med lækre pastaretter

Reklame: Udover de kendte pizzaer kan du hos Fratellis nye restaurant i Vestergade få serveret skønne pastaretter – også som take away.

Måske har du allerede besøgt Fratellis nye restaurant i Vestergade 39, som åbnede i oktober sidste år? Her kan du få serveret de pizzaer, du allerede kender fra pizzeriaet på Trøjborg, men også en række nye pastaretter.

”Vi har haft hjemme på Tordenskjoldsgade i fem år og fået god respons fra aarhusianerne. Derfor var vi i efteråret klar til at åbne endnu et sted i midtbyen – men vi ville tilføre noget, som gæsterne ikke kan få på Trøjborg. Derfor tilbyder vi 10 forskellige pastaretter i restauranten samt som take away,” fortæller Ali Arjomand, der sammen med Amir Saleh ejer begge Fratelli-restauranter.

Fratelli har åbent både til frokost og aften alle ugens dage. Er du sulten efter pasta, kan du blandt andet sætte tænderne i en variant med tagliatelle-pasta med hvidløg, parmaskinke, spinat, cherrytomater og flødesauce eller pappardelle-pasta, hvidløg, salsiccia, Karl Johan-svampe, timian og flødesauce.

Er du mere til ravioli, byder Fratelli på en ret bestående af de små pastapakker med pinjekerner, gorgonzola og flødesauce.Satser på specielle pastaretter

Uanset ret er alle ingredienser nøje udvalgte, fortæller Amir Saleh, som står i køkkenet hos Fratelli.

”Vi har valgt at satse på pastaretter, som du ikke nødvendigvis får så mange andre steder. Men vi tilbyder selvfølgelig også klassikere som spaghetti carbonara – pasta med pancetta, hvidløg, æggeblomme, parmesan og flødesauce – samt tagliatelle strachicata – pasta med tomat-, fløde og kødsauce,” siger han og uddyber:

”Alle vores råvarer er desuden friske og af den bedst mulige italienske slags.”

Et sted for alle

Ali Arjomand understreger, at Fratelli et sted for alle – også dem med en mindre pengepung.

”Mange tror, at vi – fordi vi har den placering, vi har – er en dyr restaurant. Men hos os kan alle være med på priserne. En pastaret fås for eksempel fra 75 kroner som take away og 90 kroner, hvis du spiser i restauranten,” fortæller han.

Hvis du ønsker vin eller øl til maden, byder Fratelli på flere forskellige slags italienske øl samt et større udvalg af rød- og hvidvine fra Italien. Du kan desuden afslutte en god middag med en kop kaffe fra det anerkendte kaffebrand Illy.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør