Gør nytårsaften nem: Spis ude, eller få restaurantmad hjemme hos dig selv

Reklame: Gider du heller ikke at stå med gryder i hænderne og sved på panden den 31. december? Spar dig selv for besværet, og spis en lækker middag ude eller i dit eget hjem.

Skal din nytårsaften rime på champagne, højt humør, overskud og god mad – eller på travlhed i køkkenet og lugten af mados i håret? Hvis du foretrækker det første, så gør årets festligste dag nem for dig selv og dine gæster, og spis på en lækker restaurant, hvor kokke og tjenere sørger for, at I får den bedst mulige aften.

Vil du gerne selv være vært? Ja, så er det bare med at bestille maden udefra, så du kan diske op med skønne retter hjemme i stuen – helt uden stress over, at stegen eller grøntsagerne driller.

På restaurantsitet DinnerBooking kan du finde en oversigt over 21 restauranter i Aarhus, hvor du enten kan spise eller få maden leveret fra, når det gamle år skal fejres. Menuerne og priserne varierer fra sted til sted, så du finder nemt noget, der passer til dig og dine gæsters smag og pengepung.

Se alle mulighederne her 

Klassisk eller med et twist?
Skal menuen være af den traditionelle slags, så prøv for eksempel en tre-retters menu fra Den Lille Kro til 298 kroner per snude: Rimmet nytårstorsk i cremet hummersuppe, sous vide-tilberedt oksehøjrebsfilet og chokolademousse. Klassisk og godt – og så kan du både spise middagen på restauranten eller hjemme i din egen stue. Win!

Er du mere til en nytårsmenu med et twist, kan du blandt andet bestille snack, forret og sushi fra Toki Sushi til 199 kroner per kuvert – og vil du gå all in, så book for eksempel bord hos Bar Plata, der byder på en fire-retters menu med tilhørende cocktails samt snacks, kransekage og champagne for 1495 kroner. Hva’be’har!

Se alle mulighederne her.

Rigtig godt nytår!

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev