Middag og museum: ARoS lokker med lækkert decembertilbud

Reklame: I hele december kan du tirsdag, onsdag og torsdag få entré til ARoS samt en middag i museets Café og Orangeri til en særlig pris.

Der er ingen, der siger, at december kun skal være lig med julekalender og pebernødder – julemåneden kan nemlig også bruges på kunst og god mad!

Begge dele kan du få på ARoS Aarhus Kunstmuseum, der hele december har et særligt tilbud til sine gæster: Tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 17.00 kan du nemlig få en ret i museets Café og Orangeri samt entré til ARoS for bare 189 kroner.

Vil du gå all in, kan du for bare 91 kroner ekstra få entré til museet samt hele tre serveringer i Orangeriet.

”Aftenmenuen er ikke fast, for den er baseret på, hvilke gode råvarer vi kan få hjem den pågældende dag. Vores vision er at tænke både lokalt og på sæsonen, ligesom vi er selvforsynende med det, vi kan – vores honning stammer for eksempel fra egne bier,” fortæller Louise Schmidt, der er Wine & Food Manager hos ARoS, og uddyber:

”En hovedret indeholder som regel fisk eller kød, men der er altid mulighed for at få serveret en vegetarisk udgave, hvis man ønsker det.”

ARoS har åbent til klokken 21.00 tirsdag, onsdag og torsdag, så der er masser af tid til både at nyde maden, ARoS’ spændende anmelderroste udstillinger samt Aarhus Skyline fra Your rainbow panorama.

Tilbuddet gælder tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 17.00 og kan købes i Informationen på ARoS.