Foto: Spiselauget

Rejegilde og moules frites: Spis og drik alt, du kan, i 2 timer

Restauranten ved Godsbanen åbner igen op for sit ad libitum-koncept, hvor du kan spise og drikke alt, du kan, i to timer.

Rejegilde, moules frites og sommergrill. Spiselauget åbner igen op for sit ad libitum-koncept, hvor du kan spise og drikke alt, du kan, i to timer. Menuen består af én ret, og den skifter fra dag til dag.

Læs også: Nyhed på Frederiksbjerg: Surdejsbageri kommer til Aarhus

Hver mandag er der rejegilde og rosé, så du kan spise alle de pil-selv-rejer, du kan, og drikke alt den rosé, du har lyst til. Med til rejerne kommer hjemmebagt surdejsbrød og aioli. Udover rosé kan du også vælge husets cava, hvidvin, alkoholfrie øl og vin, hjemmelavet lemonade og isvand.

Tirsdag består menuen af moules frites af dampede blåmuslinger i hvidvin og fløde, sprøde pommes frites, aioli og hjemmebagt surdejsbrød.

Onsdag står den på sommergrill med barbecue oksekød med dampede majskolber, spidskål, romesco, foccacia med urter, cimichurri og små ovnbagte kartofler.

Torsdag, fredag og lørdag hedder menuen bøf bearnaise. Du får bøf af kalv med pommes frites, chili mayo, grøn salat, brød, smør og en god omgang bearnaisesovs. Her er drikkemenuen udvidet en smule til husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavet lemonade, cocktails og alkoholfri øl og vin.

Mandag til onsdag er prisen for to timer med ad libitum 245 kroner per person. Torsdag til lørdag er det 345 kroner per person. Du kan tilkøbe 30 minutter mere for 50 kroner per person.

Aftenkortet og ad libitum-konceptet starter klokken 17.00 og lukker klokken 21.00, selvom du godt kan blive siddende længere.

Spiselauget har hjemme ved Godsbanen på Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

“Efter mange år i Storbritannien er jeg blevet inkarneret gin & tonic-fan, og Aarhus har et fantastisk udbud. Min favorit er Botanist gin med Fevertree tonic og timian. It’s 5’o’clock somewhere!”

Emilie Kristensen-McLachlan, Journalist

Social Dining

Se alle