Ree Park Safari satser på trygge julefrokoster med megalækker julemad

Reklame: Hold en både tryg og spændende julefrokost i Ree Park Safari – eller få parkens lækre julemenu leveret til døren, hvis du hellere vil holde festen med familie, venner eller kolleger hjemme.

Selvom coronakrisen har sat sine begrænsninger for årets store begivenheder, kan du sagtens få en både sjov og tryg julefrokost med familie, venner eller kolleger alligevel.

Hos Ree Park Safari i Ebeltoft kan du nemlig invitere til en julefrokost, hvor alle forholdsregler overholdes.

Aftenen starter med en række oplevelser – blandt andet en tur med Ree Park Safaris ”Amerika Expressen” – hvorefter du og de andre julefrokostdeltagere sætter jer til et veldækket julebord i Ree Park Safaris gourmetrestaurant Katanga Hill Dining, som ligger lige midt i løveanlægget.

“En julefrokost i Ree Park Safari er andet og mere end blot lækker mad og hygge i unikke rammer. Vi sammensætter en vifte af oplevelser til gæsterne, inden de sætter sig til bords i et af vores tematiserede festlokaler, hvor man har vilde firbenede tilskuere lige udenfor,” siger arrangementschef Susan Thorup.

Nyd maden i egne rammer

Er du og din familie, venner eller kolleger mere stemte for at holde årets julefrokost i egne rammer, kan I vælge at bestille den lækre mad fra Katanga Hill Dining ud af huset med Katanga Hill Catering.

Menuen tager udgangspunkt i de traditionelle juleretter, så du kan se frem til blandt andet sild, leverpostej, flæskesteg og risalamande – dog alt sammen med et moderne twist. Maden tilberedes, ganske ligesom på Katanga Hill Dining, med de bedste råvarer.

“Selvom vi selvfølgelig følger alle regler i forhold til COVID-19, kan vi konstatere, at flere virksomheder efterspørger muligheden for at få leveret julefrokosten hjemme i virksomheden. Vores kreative kokketeam har derfor sammensat nogle menuer med et særligt twist, som vi leverer, lige klar til at servere, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at anrette maden,” siger Susan Thorup.

Katanga Hill Caterings julefrokostmenu fås i to udgaver: ”Enkel” til 199 kroner per snude og ”Deluxe” til 299 kroner per person. Det er muligt at få leveret maden på Djursland, i Randers og i Aarhus efter aftale, og der er et minimum på 20 kuverter.

Du kan læse mere om julefrokosten og bestilling fra Katanga Hill Catering her, og du kan læse mere om julefrokost i Ree Park Safari her.