Prøv en juice- eller suppekur og mærk resultater

Dette indhold er sponsoreret

Måske vil du gerne kickstarte dit vægttab, eller også drømmer du om en sundere livsstil. Måske ønsker du i en periode lige at rense kroppen og fylde den med vitaminer. Uanset hvad dine tanker er, vil det være interessant at kigge på juice- og suppekure. For hvad kan sådanne kure gøre for dig?

Juicekur

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, men idet juicer er lavet på frugt og grøntsager, vil de ofte være smækfyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og vigtige fedtsyrer. Alt sammen ting din krop vil takke dig for. En juicekur kan derfor være en måde, du kan nulstille din krop på, og give den en pause fra svært fordøjelige fødevarer. Du vil hurtigt føle dig lettere og gladere og med mere energi på grund af alle de gode ting, der er i juicerne. Det er dog altid værd at bemærke, når man er på juicekur, at man ikke vælger juicer, der har en overvægt af frugt. Frugt er fyldt med vitaminer, men de er også fyldt med frugtsukker, og ligesom andre slags sukker, skal du ikke have for meget frugtsukker. Til gengæld er det altid bedst, hvis juicerne har en overvægt af grøntsager. En perfekt fordeling vil derfor være 20% frugt og 80% grøntsager.

Suppekur

Fordi supperne i en suppekur er lavet på grøntsager, vil de være fyldt med gode fibre, der hjælper til en mave og fordøjelse i balance. Fordi der er mange fibre i og også mange proteiner, giver det samtidig en god mæthedsfornemmelse langt op af dagen. Ligesom med en juicekur er suppekure, en god måde at rense ud i kroppen på. Du giver din mave en pause og kommer til at føle dig lettere. Uanset om du ønsker at tabe dig eller skabe mere balance i din krop, er der fordele at hente ved en suppekur. Med en suppekur skal du dog være opmærksom på at gøre det i etaper. Det er f.eks. anbefalelsesværdigt at være på suppekur 2 dage, 3 dage eller 5 dage af gangen, alt efter hvor lang tid du har lyst.

Økologi

For at skabe de bedste betingelser for din krop, skal du vælge økologiske juicer og suppekure. På den måde er du sikret, at de råvarer du spiser og drikker ikke er sprøjtet og flest mulige vitaminer dermed er bevaret. Det hjælper kun kroppen endnu mere i at komme i balance igen, og skaber de bedste forudsætninger for en sund krop. Ligemeget om du vælger en juicekur eller en suppekur, vil du kunne mærke resultater. Resultaterne kan både vise sig på vægten, men kan også mærkes inde i kroppen.