Polterabend: Sådan arrangerer I en uforglemmelig polterabend for jeres ven

Skal du arrangere en polterabend, og er du interesseret i, at den bliver en smule anderledes? Her får du tips til, hvordan du skaber en uforglemmelig dag, der ikke er pinlig for den vordende ægtemand eller -kvinde.

De fleste polterabender går ud på at ydmyge gommen mest muligt. Det er dog ikke altid, det er det sjoveste, hverken for de deltagende eller for hovedpersonen. Vil du gerne arrangere en anderledes polterabend, der er sjov for alle involverede, får du herunder en række forslag til aktiviteter, der med sikkerhed vil være et hit.

Der er nemlig langt flere muligheder end blot at leje en stripper, gå gennem gågaden iført et lettere pinligt outfit eller at tage på den lokale paintball-bane.

#1: Weekendtur i sommerhus

Hvem siger, at en polterabend ikke må vare i mere end én dag? Den kommende brud eller gom skal da sendes afsted med et brag, så hvorfor ikke få det til at vare i flere dage? Du kan eksempelvis booke et sommerhus i en weekend, hvor den ikke får for lidt.

Sørg for, at uddelegér opgaver til deltagerne, så alle hver især medbringer alkohol, mad og rekvisitter til sjove aktiviteter, I kan lave i løbet af weekenden. Det vil helt sikkert være et hit, og der er lagt op til en polterabend, som sent vil blive glemt.

Hvis nogle af deltagerne ikke har mulighed for at afsætte en hel weekend til at deltage i polterabenden, så frygt ikke – de kan naturligvis nøjes med at være der én aften og tage hjem dagen efter.

#2: Få pulsen op på klatrevæggen

Klatrevægge er blevet mere og mere populære over den seneste tid. De skyder op i de fleste større byer i landet, og det er en oplagt mulighed, hvis I vil foretage jer noget, der er bare en smule anderledes.

Book en tid på den lokale klatrevæg, så I kan starte dagen med at få pulsen op. Efterfølgende kan I tage ud og drikke øl eller videre til andre aktiviteter.

#3: Løs gåden i et mystery room

Mystery rooms er en sjov og populær aktivitet, der kræver, at I bruger jeres hjerner. Det gælder om at løse alle de gåder, der i rummet, hvis I vil ud derfra igen. Undervejs vil I finde masser af forskellige ledetråde, der allesammen leder i retning af, hvor nøglen befinder sig. Det er både sjovt og udfordrende – del jer eventuelt op i hold, så I kan konkurrere om, hvem der kommer ud først.