Foto: Il Locale

Pizzeria laver pizza med makrel i tomat

Mange elsker pizza. Mange kan også godt lide en rugbrødsmad med makrel i tomat. Men nu kan du få din makrel i tomat på pizzeria i Aarhus.

Makrel i tomat er det seneste år blevet vældig populært på sociale medier. Men har du nogensinde fået makrel i tomat på en pizza? Det kan du nu prøve hos Il Locale i Guldsmedegade, som har lavet pizzaen i samarbejde med Jakob Clausen fra P. Clausens Fiskehandel.

Læs også: Endelig er der Latinerfest: Tre ting, du skal smage i Latinerkvarteret

Pizzaen blev udviklet i Clausens Fiskehandels YouTube-serie “Chef’erne af fisk”, hvor Jakob Clausen besøger forskellige lokale restauranter.

Pizzaen er med tomatsovs, mozzarella, provolone, makrel, brændte nye danske løg, oliven, kapers, burrata, dild og ekstra jomfruolivenolie. Det er makrel i tomat møder Italien.  

Pizzaen koster 145 kroner.

Vidste du, at

SchweizerBageriet i M.P. Bruuns Gade er Aarhus’ ældste bageri? I 1898 åbnede Bagemester Jørgen P. Jørgensen sit bageri og konditori med indgang fra hjørnet af Brammersgade. Stedet fik sit nuværende navn i 1955.

Mmmmm, pizza!

Se alle