Foto: Pixabay.

Ny bar på Jægergårdsgade er kommet godt fra start

Den tidligere The Cockney Pub-ejer har åbnet en ny bar på Jægergårdsgade ved navn Pedersens bar.

Tilbage i april kunne Smag Aarhus som de første fortælle, at ejeren af The Cockney Pub, Michael Peter Wilson åbnede en ny bar ved navn Pedersens Bar i Jægergårdsgade 83. Første officielle dag var tirsdag den 1. maj, og Michael Peter Wilson føler ikke, at det kunne være gået bedre.

”Den første uge er forløbet helt fantastisk. Der har været proppet med gæster, og jeg er rigtig glad for at være tilbage i branchen. Vi havde også fuldt hus til vores torsdagsquiz og i weekenden, så jeg er meget glad for vores gode start,” siger Michael Peter Wilson, som ejer Pedersens Bar.

Passer godt til Frederiksbjerg
The Cockney Pub havde adresse i centrum af Aarhus, og Michael Peter Wilson fortæller, at det er lidt noget andet med den nye adresse på Frederiksbjerg.

”Frederiksbjerg er et super område, som er noget lidt andet end centrum, men det er virkeligt fedt. På en måde er det lidt et hipsterområde, hvor der er mange sjove steder, og på den måde passer vi godt ind i stilen, tror jeg.”

Jazz hver søndag
På The Cockney Pub var der jazzmusik hver søndag, og det koncept er også startet op på Pedersens Bar.

”Jazzen er kommet hjem til Mike, og vi starter det op igen hver søndag. Det var en succes, da det blev afholdt første gang søndag den 6. maj. Jeg er meget positiv og glad omkring hele projektet,” fortæller Michael Peter Wilson.

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev