Foto: Pixabay.

Skål: The Cockney Pub-ejer åbner ny bar

Den nye bar kommer til at hedde Pedersens Bar og åbner i Jægergårdsgade.

Var du en af dem, som var skuffede, da The Cockney Pub måtte lukke tilbage i januar? Så er der godt nyt på vej: Ejeren af The Cockney Pub, Michael Peter Wilson, åbner nemlig en ny bar i Jægergårdsgade 83 ved navn Pedersens Bar den 1. maj klokken 15.

”Vi vil fortsætte i samme stil som The Cockney Pub med gode øl og mad i et nyt og spændende miljø. Jeg tror, at Jægergårdsgade bliver det nye Latinerkvarter, da det er et specielt område,” siger ejer af Pedersens Bar, Michael Peter Wilson.

Live søndagsjazz
På The Cockney Pub var der jazzmusik ude foran baren om søndagen, og det ønsker Michael Peter Wilson at starte op igen på den nye bar.

”Vi vil selvfølgelig gerne have jazzmusikken tilbage, hvis der er stemning for det blandt gæsterne. Jeg kender de forskellige musikere rigtig godt, og de vil gerne komme og spille,” siger Michael Peter Wilson.

Quizaften og dartturnering
De nye lokaler på Jægergårdsgade har også en tilhørende baggård, hvor Pedersens Bar, hvis alt går vel, åbner en ’Beer Guarden’, hvor du kan sidde og nyde din fadøl.

“Ølprofilen bliver ala den på The Cockney Pub. Vi kommer til at servere nogle gode ‘craft beers’ og IPA’s, som folk godt kan lide,” forklarer Michael Peter Wilson.

Hver onsdag, torsdag og lørdag er der faste events. Om onsdagen kan du for eksempel medbringe din egen venylplade og få den spillet på barens pladespiller, om torsdagen kan du komme til quizaften, og om lørdagen kan du deltage i en dartturnering. Du kan læse mere om de forskellige events på Pedersens på barens hjemmeside.

Åbningstiderne bliver fra klokken 12 til 22, og du kan også følge med i åbningen af Pedersens Bar på barens Facebookside.