Foto: Teaterbodega

3 spisesteder i Aarhus, der sørger for din påskefrokost

Orker du heller ikke at strikke påskefrokosten sammen i år? Frygt ej! Vi guider dig til tre steder, der hellere end gerne gør det for dig.

Årets påskefrokost på London Bar

Hvis du vil sikre dig en påskefrokost, som du aldrig vil glemme, så skal du et smut forbi London Bar torsdag den 6. april. London Bar tilbyder en påskemenu med et bredt udvalg af både klassiske og moderne retter. Blandt andet hvide marinerede sild, grov paneret fiskefilet og æg med håndpillede rejer. Hovedretten er en saftig ribbensteg af velfærdsgris fra Grambogård. Den serveres med kold kartoffelsalat og hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og smør. Alt det kan du få for bare 199 kroner per snude. Du har også mulighed for at tilkøbe en fri bar i øl, vin, vand og udvalgte cocktails i to timer for kun 200 kroner. Der er lagt op til en lang og festlig nat, der starter klokken 17.00, og i følge begivenheden fortsætter helt til klokken 5.00. Det vil sige 12 stive timer for den helt hårde kerne. SKÅL! Se begivenheden her, og find linket til køb af billetter.

Adresse: Åboulevarden 31, 8000 Aarhus

Læs også: Pizza Boys åbner ny café ved Godsbanen

Perfekt påskemenu på Restaurant Kalas

Et andet bud på en lækker påskerfrokost finder du på Restaurant Kalas. Her har de sammensat en fantastisk påskemenu, der giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde den dejlige mad, den gode atmosfære og det gode selskab. Menuen består af klassikere som for eksempel sild, tarteletter og lækker hønsesalat. Maden og drikkevarerne kan du trygt overlade til Kalas, men selskabet står du naturligvis selv for at sammensætte. Påskefrokosten er altså en oplagt mulighed for at samle nogle af de venner, du ikke har set nok til i år, så I sammen kan få jer en hyggelig aften. Det er muligt at booke bord til påskefrokost mellem den 1. til den 10. april – og det eneste du skal gøre er at booke bord på hjemmesiden. Linket finder du her.

Adresse: Jægergårdsgade 77, 8000 Aarhus

Læs også: DGI Huset inviterer til Fællesspisning

Frokostmenu på Teaterbodega

Er du ude efter en stille og rolig påskefrokost i dagstimerne, så er det Teaterbodegaen, du skal lægge vejen forbi. Her byder menukortet på forskellige frokostanretninger alt efter hvor sulten, du er og hvor meget forskelligt, du vil smage. Skal den have hele armen, kan du kaste dig over Luksus-anretningen. Den inkluderer sildefad med 3 slags sild, rødspættefilet, håndpillede rejer, røget ål med røræg, gravad laks, engelsk bøf, rugbrød med ost, hjemmebagt brød og selvfølgelig en masse tilbehør. Denne omgang får du får 345 kroner per kuvert, og der skulle altså ikke være nogen fare for at gå sulten hjem. Er du mod al forventning stadig ikke mæt, så kan du gå i krig med den lange liste af forskellige enkeltretter, som Teaterbodegaen også tilbyder. Her kan du få alt fra lige fra smørrebrød til wienerschnitzel eller ost og dessert. Det gode ved dette sted er, at det er Teaterbodegaens faste menukort. Så hvis maden smager så godt, at du ikke kan vente til næste års påskefrokost, så kan du heldigvis få det hele året rundt. Velbekomme! Du kan se menuen her.

Adresse: Skolegade 7, 8000 Aarhus

Det ikk' så ringe endda ... med fisk

Se alle