På jagt efter de bedste spisesteder i Aarhus? Læs med her

Denne artikel er sponsoreret

Er du netop gået på weekend eller måske fået ferie, eller skal du ud og fejre en begivenhed? Så finder du her en guide over de bedste spisesteder i Århus, hvad enten det gælder morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagskaffe eller aftensmad og drinks. På med det nyeste gear – som for eksempel et spritnyt Daniel Wellington ur, og kom afsted. 

Om du er til det europæiske, asiatiske eller oversøiske køkken, så finder du en masse hyggelige, moderne og kreative spisesteder i Aarhus – til enhver smag og indenfor alle prisklasser. 

Michelin-restauranter

Er du til en særlig gourmet-oplevelse, byder Aarhus på Michelin-restauranter med høj kvalitet og kreativitet. Oplev eksempelvis Villa Dining, Langhoff og Juul, Restaurant MellemRum, Nordisk Spisehus eller Restaurant SUBSTANS der allesammen byder på gourmet-oplevelser i særklasse. 

Nordisk Spisehus er en moderne, dansk restaurant om dagen, men om aftenen udvider restauranten sin horisont. Du vil opleve en unik fusion af det nordiske køkken i kombination med smagsnuancer fra hele verden. Restaurant MellemRum er en restaurant for dig, der elsker god mad og dejlig vin. Fokus er på indhold og kvalitet af det, der kommer i glasset og på tallerknen. Velbekomme. 

På café i Aarhus

Der findes enormt mange hyggelige caféer i Aarhus by, hvor du både kan nyde en kop kaffe i alle sine facetter, te, chai, kakao eller den trendsættende matcha. Mange af caféerne har også et stort udvalg af hjemmebag og lækre kager – eller sågar noget til at stille den lille sult, i form af små sandwiches. Byen er spækket med caféer og ved den populære Aarhus å er de stakket op side om side, så uanset om du vil på restaurant eller blot nyde en caffé latte med veninderne, er udvalget af caféer stort. Hvis du vil lidt udenfor centrum, kan du opleve Aarhus Bådcafé der er placeret ude på molen på Marselisborg Lystbådehavn, og nyd en kop kaffe eller et glas vin. 

Madmarkeder

Udover de mange restauranter og gourmetoplevelser, Aarhus byder på, finder du også madmarkeder af høj kvalitet, når sulten efter gastronomisk inspiration melder sig. Nogle af markederne ligger der fast, mens andre dukker op i forskellige sæsoner. Aarhus Street Food er et stort marked, der ligger fast, og hvor du kan smage og opleve ægte streetfood med mad og drikke fra mere end 30 gadekøkkener. Er du omvendt mere til sydlandsk stemning under åben himmel, så er Ingerslevs Boulevard lige noget for dig. Her får du torvesalg med friske varer, folkeliv og masser af stemning fra flere boder. Dette er en mulighed hver onsdag og lørdag.