Foto: Franne Voigt

På fredag åbner Jul på Store Torv

Den store åbning af Jul på Store Torv sker på fredag, når Martin Brygmann går på scenen og byder gæsterne velkommen med fællessang.

Vi har sagt det før, men i weekenden sker det: Julen ankommer for alvor! For søndag er det første søndag i advent, men du kan lige så godt kickstarte julen fredag den 26. november, når Jul på Store Torv åbner op.

Her står man klar med en brag af en åbning, når den fremragende Martin Brygmann er konferencier på en stor omgang fællessang på Store Torv. Den folkekære skuespiller og entertainer stiller op som julemaestro og dirigerer aarhusianerne trygt igennem alle december-klassikerne samt sørger for, at man deles pænt om sanghæfterne. Det sker fra klokken 17 til klokken 18.

Læs også: Julehygge med Lidl

Julecocktails med Sams Island og Force Majeure

Det er ikke kun muligt at se Martin Brygmann åbne ballet. Efter julesangen serveres der nemlig smagsprøver på julecocktails, mens du får tips og tricks til, hvordan du laver dine egne Julecocktails.

Det sker fra klokken 18 og frem på Julescenen.

Ost på juletur!

Ost løfter julesovsen til nye højder. Det giver den lækreste, cremede dybde til vinterens grove salater. Og så er det den obligatoriske afslutning på ethvert julefrokostbord. Jul er ostens helt store højtid, og det fejrer Ost & ko i år ved at sætte ekstra skub i ostelækkerierne på Ost & kos store juletur! Du kan komme forbi Jul på Store Torv og få en overflod af store smagsoplevelser og inspiration med hjem i julesækken i selskab med Ost & kos dygtige formidlere, skarpe kokke, madbloggere og andre madprofessionelle.

Fra klokken 18.30 til 21.30 på Store Torv.

Jul på Store Torv åbner allerede klokken 13 op for de første aktiviteter. Du finder hele programmet for Jul på Store Torv her.
Klassisk julemad

Se alle