Foto: Lidl

Julehygge med Lidl

Julefrokostsæsonen er i gang, og det betyder en masse julelækkerier. Hos Lidl finder du et bredt sortiment, så du både kan få klassisk dansk julemad, men også julemad med et twist.

Julen er så småt ved at være over os. Det betyder en masse hygge med familien, venner og kollegaer og selvfølgelig også lækker julemad. Man kan både gå helt klassisk til værks, men man kan også give julemaden et lille twist. Uanset om du vil eksperimentere med julemaden, eller du vil have den helt traditionelt, så finder du den ved Lidl.

I deres Deluxe-serie finder du en masse julegodter, som vil få de flestes tænder til at løbe i vand. Hvad med for eksempel en lækker dansk kalvemedister, som et godt alternativ til den klassiske julemedister? Eller hvad med at servere gløggsild på julebordet, som bare emmer af jul? Julefrokostbordet bliver også nemt peppet op med vildsvine- eller hjortesalami, britisk cheddar i flere varianter eller parmaskinke. Alle produkter udstråler velsmag og vil forhåbentligt gøre dine gæster ekstra glade.

Hvis du er ude efter en værtinde- eller værtsgave, så har Lidl også løsningen til dig. De har nemlig nogle super flotte gavekurve, som er perfekte til dig, der skal give en god gave til dem, der har arrangeret julefrokosten eller har inviteret på gløgg og æbleskiver.

Gavekurven indeholder både chokolade, oliventapenade, tagliatelle og meget andet godt.

Glædelig jul fra Smag Aarhus og Lidl.

Læs mere om Deluxe-serien fra Lidl her.

Klassisk julemad

Se alle