Foto: Olufs.

Gourmet-isbutik i Graven har åbningsdatoen klar

Gourmet-isbutikken Olufs slår dørene op i Graven 16 på lørdag den 9. december.

Nu er der godt nyt for alle Aarhus’ is-elskere. Fra på lørdag den 9. december kan du nemlig nyde godt af lækre gourmet-is fra den københavnske isbutik Olufs, der åbner i Graven 16.

“Vi giver aarhusianerne mulighed for at stille deres is-trang, også selvom det er december. Der er plads til, at du kan sidde og nyde din is indenfor, så du ikke behøver at tage din is med ud i vinterkulden,” fortæller medejer Signe Tove Olsen.

Olufs åbner i de lokaler, der tidligere har huset grillbaren Haute Friture, og åbningsfesten finder sted fra klokken 12 til 20. På dagen vil der være gratis gløgg og champagneis-smagsprøver.

Vaffelis og kaffe
Som noget nyt vil Olufs sælge is i vaffel i Graven – noget, de endnu ikke har prøvet i butikken i København.

Ellers vil isbutikken holde fast i konceptet fra hovedstaden, hvor du kan få is samt en kop god kaffe til billige penge.

“Vi går meget op i, at du skal kunne få en god kop kaffe uden at blive ruineret. En caffe latte behøver ikke at koste 35 kroner,” siger Signe Tove Olsen.

Slut med bod på madmarked
Åbningen af den nye isbutik i Graven betyder, at det er slut med at nyde en is fra Olufs på madmarkedet Aarhus Central Food Market, hvor butikken indtil nu har haft en bod.

“Det har hele tiden været aftalen, at vores bod i Aarhus Central Food Market var en pop up-shop i en begrænset periode. Så det er ikke nogen impuls-beslutning at rykke ind i lokalerne i Graven,” fortæller Signe Tove Olsen.