Foto: Oles Gård.

Glæd dig: Oles Gård kommer til Aarhus til januar

Fra midt i januar kan du spise økologiske pizzaer fra Oles Gård i Studsgade. 

I sommers kunne Smag Aarhus fortælle, at du fra september ville kunne nyde de populære pizzaer fra Oles Gård i en ny restaurant og gårdbutik i Studsgade 20 i Aarhus.

Sådan blev det ikke – men nu melder manden bag Oles Gård Ole Christian Olesen ud, at han er klar til at åbne en restaurant og gårdbutik i lokalerne på Studsgade 20 midt i januar.

“Der har været mange formaliteter, der har gjort, at det hele har taget lidt længere tid. Og så har jeg jo også en gård, jeg skal passe ved siden af. Jeg har det sådan set rigtigt godt med, at vi blev forsinkede, fordi det hele er fuldstændigt gennemtænkt nu,” fortæller Ole Christian Olesen.

Det skal være en helhedsoplevelse
Ole Christian Olesen håber på at kunne skabe en helhedsoplevelse for de, der kommer på Oles Gård i Aarhus.

“Det skal smage godt, det skal være økologisk, og så skal det også være æstetisk. Det er vigtigt, at du som gæst kan se, hvordan din mad bliver lavet for eksempel,” fortæller han.

Derfor bliver den brændefyrede ovn, som de økologiske pizzaer skal bages i, også placeret i hjertet af restauranten, der vil have omkring 30 siddepladser.

Charcuteri og morgenbrød
Udover pizza håber Ole Christian Olesen også på at kunne friste aarhusianerne med blandt andet skinker og hjemmelavede pølser lavet på gårdens netop indviede pølsemageri.

Og så er det heller ikke utænkeligt, at du vil kunne sætte tænderne i en surdejsbolle med ost til morgenmad.

“Vi vil have to forskellige slags surdejsbrød, der begge vil blive bagt i fyrebrændeovnen. Det kunne man sagtens lave morgenbrød af, men vi tager det lidt hen ad vejen,” fortæller Ole Christian Olesen.

Åbningsreception med smagsprøver
Hos Ole Christian Olesen er der slet ingen tvivl om, at åbningen skal fejres. Hvad der helt præcist skal ske, ved han ikke endnu, men han fortæller, at der nok vil være gratis smagsprøver på de økologiske pizzaer.

Åbningstiderne for Oles Gård i Studsgade er endnu ikke fuldstændigt fastlagte, men planen er at holde åbent fra klokken 8.30 til 17 hver dag.