Så er der pizza: Oles Gård åbner spisested i Studsgade

Så er der pizza: Oles Gård åbner spisested i Studsgade

af -
Foto: Oles Gård.

Oles Gård vil åbne spisested med blandt andet pizzaer i Latinerkvarteret.

Brugte du (også) en god del af NorthSide-festivalen på at stå i kø til de populære pizzaer fra Oles Gård? Så kan du godt begynde at glæde dig. Manden bag Oles Gård, Ole Christian Olesen, åbner nemlig et nyt spisested i Studsgade.

Det nye sted skal også hedde Oles Gård og bliver ifølge Ole Christian Olesen en blanding af en restaurant, café og gårdbutik.

“Det er svært præcist at ramme, hvad vi laver, men jeg vil gerne have et sted i byen, der er Oles Gård. Pizzaovnen bliver hjertet i stedet, og der skal være plads til, at man kan sidde og spise. Du skal kunne se ilden i ovnen, få en pizza med ting ude fra gården og måske købe lidt salami, skinke eller mel med hjem,” siger Ole Christian Olesen.

Drømmer om flere steder
Hvad det nye spisested derudover vil byde på er endnu i støbeskeen, men Ole Christian Olesen nævner morgenbrød og panini som gode bud.

Selvom planen i første omgang er at åbne i Studsgade, drømmer Ole Christian Olesen om på sigt at slå dørene op til flere spisesteder.

“Tiden og interessen vil vise, om der er basis for det. Og allervigtigst skal jeg og gården kunne følge med. Vi skal jo også udvide kapaciteten på gården, før vi kan udvide andre steder,” siger Ole Christian Olesen.

Øko-pizza siden 2015
Ole Christian Olesen stiftede cateringfirmaet Oles Gård i 2011 og solgte i 2015 for første gang økologiske pizzaer med ingredienser fra gården på musikfestivalen NorthSide.

På udvalgte fredage sælger Ole Christian Olesen pizzaer fra hans gård ved Hammel, ligesom pizzaerne bliver solgt fra frost hos diverse forhandlere. Derudover kan Oles Pizza på Hjul bookes til for eksempel receptioner og private arrangementer.

Ole Christian Olesen håber at kunne åbne Oles Gård i Latinerkvarteret til september. Spisestedet vil dele lokaler med reklamebureauet Agency Spring, der bor på Studsgade 22.

Louise Højmark
Chefredaktør og journalist på SMAG Medier. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har i hverdagen en svaghed for god kaffe og al slags bagværk.