Foto: Unsplash

Nyt koncept: Få ølsmagning hjem i stuen eller til firmafesten

Ny virksomhed byder på ølsmagninger, som du kan bestille hjem i stuen eller booke til et arrangement på dit arbejde.

Under nedlukningen besluttede tre ølnørder sig for at starte virksomheden Tørst, som rykker ud med ølsmagninger til din stue eller dit firmaarrangement og tager dig med ind i øllets verden.

Læs også: Godt nyt til det nordlige Aarhus: Sushisted åbner i starten af juni

Emil Næsager Poulsen, Patrick Bille Hansen og Mathias Dige Pedersen har alle arbejdet indenfor ølbranchen de sidste tre til fem år, men nu vil de bringe deres kærlighed til specialøl ud til hele Aarhus med Tørst.

Til en ølsmagning hos Tørst lærer du, hvad der kendetegner de forskellige øltyper, og du hører historierne bag. Du kan vælge mellem fire forskellige pakker. Den billigste pakke får du for 250 kroner per person eller 200 kroner per person, hvis I er over 15 deltagere. Her skal I være minimum otte deltagende personer, og I skal smage på seks forskellige øl.

Du kan også give dig i kast med ’Den Ekstravagante’, som vil byde på nogle af de bedste øl i verden, som normalt ikke er til at få fat i. Du vil prøve alt fra de friske IPA’er til de fadlagrede stouts og de bedste sure øl. Prisen er 500 kroner per person, og ølsmagningen kommer omkring syv forskellige slags øl. Skål!

Når I er mange

Se alle