Foto: A+ Siam Sushi

Nyheder på Aarhus Ø: Sushirestaurant udvider med ny lokation!

Er du vild med sushi? – og bor du i Aarhus? Så kender du garanteret den populære sushirestaurant, A+ Siam Sushi, der holder til på Frederiksgade. Efter 11 år er tiden kommet til udvide restauranten yderlige. Derfor kan du nu besøge det populære sushisted i nye lokaler på Aarhus Ø.

Stedet er i den grad kendt og elsket for sin sushi, og ikke mindst sushi ad libitum. Restaurantens sans for den gode kvalitet og et gode værtskab er en af grundene til, at restauranten i Frederiksgade er én af byens mest velbesøgte sushisteder.

Læs også: Social Dining: 8 unikke spisesteder til delte madoplevelser

En oplagt placering

sushirestaurant
Foto: A+ Siam Sushi

Ejerne bag A+ Siam Sushi har i længe været på udkig efter en placering til den nye restaurant, og pludselig opstod en mulighed på  Aarhus Ø. De nye lokaler har tidligere huset Letz Sushi, som tidligere på året valgte at lukke alle deres restauranter. Derfor er lokalerne, som ligger på Nicoline Kochs Plads, altså perfekte og velindrettet til at lave sushi i.

Derudover er lokalerne næsten nye, indrettet i den lyse nordiske og minimalistiske stil og ikke mindst ledige til overtagelse med det samme. Den nye restaurant kommer til at rumme 50 siddepladser indendørs og 15 udendørs.

Samme lækre menu

sushi
Foto: A+ Siam Sushi

På sushi fronten tilbyder den nye restaurant det samme som i Frederiksgade, men der kommer mere fisk og skaldyr på menuen. Det bliver altså ikke en tro kopi men to forskellige restauranter, og du kan se frem til mindre retter og til sympatiske priser.

 A+ Siam Sushi er generelt set anerkendt som frontløbere, når man taler om succesen med sushi ad libitum. Her bestiller du maden fra menukortet, og der er ikke nogen buffet. Alt laves friskt efter bestillingen og bliver serveret til bordet med det samme.  Prisen er fast, så du kan bestille lige så meget, som du kan spise.

Gratis udbringning af sushi

a+ takeaway
Foto: A+ Siam Sushi

A+ Siam Sushi har også en lille takeaway på Nørreport, som flytter ned på Aarhus Ø. Denne udvidelse har længe har stået øverst på ejernes ønskeliste, men det kunne ikke lade sig gøre på Nørreport.

Nu er det endelig lykkes, fordi lokalerne på Nicoline Kochs Plads er store nok og perfekte til både restaurant og takeaway. Du kan desuden stadig nyde gratis levering, når du køber sushi for over 300 kroner gennem restaurantens egen hjemmeside.

Du finder den nye restaurant på Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Aarhus C.

Åbningstider:

Mandag – torsdag og søndag fra 11.30 – 21.30

Fredag og lørdag fra 11.30 til 22.30

Kontakt: 

Telefon: 69692469

Mail: Kontakt@aplussiamsushi.dk

Hjemmeside: aplussiamsushi.dk