Vaffelbaronerne

Gratis juleis og bubble waffles: Julecafé giver smagsprøver til de første 100

Julecaféen Skillema Dinke Du fejrer den 1. december med gratis smagsprøver på ny juleis og mini-bubble waffles til de første 100 kunder i butikken. 

Hvis du er vild med jul og julens delikatesser, så kan du kigge forbi den nyåbnede julecafé Skillema Dinke Du i Graven 16, som lørdag den 1. december lancerer en ny juleis og en ny type vaffel kaldet Waffle Dippers. Fra klokken 12 til 14 er der smagsprøver på julecaféens nye juleis og Waffle Dippers til de første 100 gæster, og klokken 14 til 16 kommer Søren Banjomus og spiller julesange, mens der vil være klippe-klistre for børnefamilier.

”Vi har arbejdet to måneder på at finde opskriften på den perfekte juleis, Vaffelbaronernes juleis, og jeg kan afsløre, at den smager af kanel og bastognekiks. Derudover har vi fundet på en ny form for bubble waffle, Baronernes Waffle Dippers, som er inspireret af æbleskiven,” fortæller Nithu Thava, medstifter og medejer af Vaffelbaronerne, der sammen med isbutikken Olufs driver julecaféen.

Hele dagen er der gode tilbud og aktiviteter i Skillema Dinke Du, og du får gratis gløgg samt halv pris på kaffe, varm chokolade, juleis og de nye bubble waffles. Derudover kan du i hele december købe en americano eller en espresso til 10 kroner.

Du kan læse mere om Skillema Dinke Du her.