Skillema Dinke Du

Bubble waffles med pebernødder: Ny julecafé er åbnet i Graven

Olufs i Graven bliver i november og december til julecaféen Skillema Dinke Du. 

Er du vild med de lækre bubble waffles og is med risalamande og pebernødder? Så kan du glæde dig over, at julecaféen Skillema Dinke Du åbnede i Graven 16 den 21. november. Caféen er et samarbejde mellem isbutikken Olufs og Vaffelbaronerne, som skruer helt for julestemningen i november og december måned.

”Vi ønsker at tilføre lidt julestemning til Graven i den mørke tid. Skillema Dinke Du er for både børn og voksne, hvor du kan smage lækre julegodter og komme i julestemning. Vi har i forvejen et stærkt samarbejde, og derfor har vi valgt, at Olufs bliver til en julecafé i årets sidste måneder,” forklarer Nithus Thava, som er medstifter og medejer af Vaffelbaronerne.

Is med pebernødder og honningkage
Hos den nye julecafé kan du købe jule-bubble waffles med for eksempel pebernødder, brunkager, vaniljekranse, slikstokke, kirsebærsovs og chokoladejulemænd.

Er du mere til is, så kan du fra på lørdag den 24. november også købe risalamande-is, pebernødde-is, honningkage-is, vaffelbaronernes juleis, som smager af Bastogne kiks, samt Olufs vanilje- og chokoladeis med blandt andet knuste pebernødder, brændte mandler, chokoladejulemænd og bismarkstokke.

Der bliver fuld tryk på julepynt og julemusik i caféen, og i løbet at december vil der også være klippeklistre-event for børn og barnlige sjæle hos Skillema Dinke Du. Er du blevet lækkersulten, så kan du læse mere om Aarhus’ nye julecafé her.