Nye restauranter: Nu kan du få Pizza Hyttens italiensk inspirerede pizzaer flere steder i Aarhus

Reklame: Pizza Hytten har åbnet yderligere to spisesteder i Aarhus. Her er – som på alle Pizza Hytten-restauranter – fokus på den gode smagsoplevelse, fortæller partner og creative director.

Næste gang, du er i humør til pizza, er der to nye steder i byen, du kan svinge forbi. Pizza Hytten, der står bag flere spisesteder i Aarhus, har nemlig slået dørene op til nummer fire og fem i Trøjborgcentret og på Sønder Allé.

“Pizza Hytten er løbende ’på jagt’ efter gode lokationer – og hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Det betyder, at når vi finder det rigtige sted, så kan vi meget hurtigt komme i gang. Tanken er, at vi gerne vil dække hele Aarhus og være tilgængelige i alle nærområderne,” fortæller Mike Juhl, der er partner og creative director i Pizza Hytten.

Den nye restaurant i Trøjborgcentret er Pizza Hyttens største til dato med plads til 80 personer, og her kan du både nyde en hyggelig middag samt hente take away, når frokosten eller aftensmaden skal være nem.

Modsat er det nye sted i midtbyen primært tiltænkt aarhusianere, der vil have maden to go.

“Restauranten på Sønder Allé ligger centralt i nærheden af gågaden med masser af trafik stort set hele døgnet. Det er en god placering for en restaurant, som leverer take away,” forklarer Mike Juhl.

Den gode smagsoplevelse i centrum

Uanset om du besøger en Pizza Hytten med siddepladser eller ej, er den gode smagsoplevelse i centrum, fortæller Mike Juhl.

“Alle vores restauranter er en del af det samme koncept. Layout, indretning, stenovn og dekoration er fælles for restauranterne og sidst, men ikke mindst, er menukortet det samme,” siger Mike Juhl og forklarer, at der kan være få lokale ændringer, hvis du besøger Pizza Hytten i Aalborg. I Aarhus kan du for eksempel få en AGF-pizza, der kan købes, når byens hold spiller kamp.

Menukortet hos Pizza Hytten er udviklet i samarbejde med sicilianske Angelo Zirafi, der er primært ansvarlig for Pizza Hyttens daglige drift.

“Angelo og hans familie kom til Aarhus fra Sicilien med en ambition om at udbrede kendskabet til den autentiske syditalienske madkultur. Opskrifterne er blevet udviklet og forfinet gennem de 25 år, hvor familien drev restaurant på Sicilien. Menukortet er således 100 procent i hænderne på Angelo, og ved tilføjelser er det hans og familiens erfaringer, som bringes i spil,” fortæller Mike Juhl.

Glad smiley

Pizza Hytten fik i juli 2020 sin glade smiley fra Fødevarestyrelsen tilbage, efter at Fødevarestyrelsen tidligere havde kritiseret blandt andet restaurantkædens markedsføring.

“En del af kritikken gik på, at Pizza Hytten ikke 100 procent overholdt alt det, som blev beskrevet i markedsføringen. I enkelte tilfælde havde man grundet travlhed benyttet dej, som ikke havde hævet i de lovede 72 timer, og flere italienske råvarer var af praktiske hensyn erstattet af andre. Det skyldtes blandt andet manglende leverancer grundet corona-situationen,” fortæller Mike Juhl og uddyber:

“Nu er der rettet ind, og både hjemmeside og yderligere markedsføring modsvarer 100 procent de faktiske forhold. Vores program til omhyggelig egenkontrol er desuden blevet skærpet internt, og ved besøg fra Fødevarestyrelsen for nyligt har vores restauranter igen-igen fået en glad smiley.”

Udover de to nye restauranter i Trøjborgcentret og på Sønder Allé kan du besøge Pizza Hytten på Guldsmedgade (både restaurant og take away), Mejlgade (take away med enkelte siddepladser) og på Frederiks Allé (take away).

Der er desuden yderligere to spisesteder på vej: En restaurant i Veri Center og en take away-restaurant på Jægergårdsgade.

Pizza

Se alle