Foto: Fratelli Pizza

Nyd en prisvindende italiensk pizza hos Fratelli Pizza på Trøjborg!

Når du besøger Fratelli Pizza på Trøjborg i Aarhus, er der ingen tvivl om, at du får serveret en Pizza i særklasse! Her har aarhusianerne i mange år kunnet nyde lækre italienske pizzaer for enhver smag. Hos pizzariet på Trøjborg er der fokus på råvarer i topkvalitet og altid at skabe den gode oplevelse for alle gæster. Netop denne tilgang har været med til at sikre Fratelli Pizza flere priser for `byens bedste pizza´ gennem årene.

Lækker pizza til hele Aarhus

fratelli pizza
Foto: Fratelli Pizza

Historien om Fratelli Pizza starter tilbage i 2015, hvor den første restaurant åbnede på Trøjborg i Aarhus. Idéen til at starte Fratelli Pizza opstod, fordi stedets ejer, Ali Arjomand, gerne ville sørge for, at alle aarhusianerne kunne nyde en god og autentisk pizza, med de bedste råvarer

Folk har ret til god pizza, og jeg syntes, der manglede et pizzasted med de rigtige råvarer og opskrifter,” fortæller han.

Udover at lave ægte italienske pizzaer, ville Ali Arjomand også gerne lave pizzaer med et dansk twist for at tage hensyn til danskernes smag. Derfor er der blandt andet tænkt over at fylde nogle af pizzaerne på menukortet med ekstra kød, da det er noget, de fleste danskere er vilde med.

Generelt er det en stor del af Fratelli Pizzas DNA at navigere efter kundernes smag. Ali Arjomand fortæller, at de i pizzeriaet altid er i tæt dialog med kunderne. Det gælder både når gæsterne i restauranten skal have den bedste service, men også når der skal findes på nye pizzaer til menukortet.

Hos Fratelli Pizza bliver der også taget hensyn til kundernes pengepung. Pizzaerne koster mellem 60 kr. og 120 kr. Altså en rigtig god pris for en god pizza.

Høj kvalitet og nytænkende menuer hos Fratelli Pizza

Pizza
Foto: Fratelli Pizza

Siden åbningen i 2015 har Fratelli Pizza i den grad vundet aarhusianernes hjerter. Både i 2017 og igen i 2020 løb pizzeriaet med sejren, da SmagPrisen skulle kåre Aarhus´ bedste pizza. Derudover har restauranten været nomineret i samme kategori yderligere to gange. Nu er de igen at finde på listen over nominerede pizzeriaer til SmagPrisen 2024.

Selvom stedet har fået meget ros gennem årene, hviler de dog ikke på laurbærbladene. Her arbejder de hele tiden på at udvikle og nytænkte menukortet – dog med respekt for konceptet og den gode kvalitet.

For at følge med udviklingen kigger de på markedet for at blive klogere på, hvad kunderne gerne vil have. Hver måned bliver der desuden introduceret en ny `Månedens Pizza´.

Som noget nyt har Fratelli Pizza desuden introduceret en seperat menu kun med surdejspizzaer ved siden af den klassiske Fratelli Menu.  Surdejsmenuen indebærer fem forskellige surdejspizzaer, så der er noget for enhver smag. Her kan du blandt andet prøve en nr. 103 med tomatsauce, ost, nduja di spilinga, grøn peberfrugt og primo sale ost – mums!

Pizzaer til enhver lejlighed

fratelli
Foto: Fratelli Pizza

Hos Fratelli Pizza står de klar med lækre pizzaer til enhver lejlighed. Ali Arjomand fortæller, at de gerne vil have større fokus på at ramme kunderne i erhvervslivet og servicere til større arrangementer.

Uanset om du skal holde konference, møder, skolefester eller fødselsdag, står pizzeriaet klar med pizzaer til selv de helt store selskaber. Du kan altså rolig læne dig tilbage og lade Fratelli Pizza sørge for maden til dit næste arrangement.

Du kan læse mere om Fratelli Pizza og tjekke det lækre menukort ud på deres hjemmeside her.