Foto: Restaurant FEAST

Ny restaurant med gourmetbuffet har slået dørene op på Aarhus Ø

Restaurant FEAST skulle være åbnet i marts, men udsatte på grund af corona. Nu har restauranten på Aarhus Ø slået dørene op.

Egentlig skulle Aarhus-restauratør Martin Ib have slået dørene op til den nye restaurant FEAST i marts – men det satte covid-19 desværre en stopper for.

Nu har den nye restaurant på Mariane Thomsens Gade på Aarhus Ø slået dørene op, så du fremadrettet kan sætte tænderne i en gourmetbuffet med ad libitum mad og drikke.

Læs også: Madmarked i Aarhus lokker med italienske pastaretter lavet fra bunden

Menuen varierer dagligt og efter sæson, men består altid af snacks, grønt, fisk, skaldyr, kød, ost og sødt med hovedparten tilberedt i restaurantens særlige signatur: En stor brænde- og kulfyret Josper-ovn, som får plads midt i restauranten.

Du booker bord til enten 1,5, 2 eller 2,5 timer, hvor både mad og drikke er inkluderet. Priserne starter ved 295 kroner per snude. Får du plads den 17.-20. juni, er der 25 procent rabat på den samlede regning.

FEAST kan huse op til 100 personer og har både indendørs- og udendørs servering, blandt andet på en terrasse med havudsigt.