Foto: Aarhus Central Food Market

Madmarked i Aarhus lokker med italienske pastaretter lavet fra bunden

Nu kan du få traditionelle, italienske pastaretter på et madmarked i Aarhus.

Trænger du til en tur til Italien? Så slå et smut forbi Aarhus Central Food Market.

Her kan du nemlig besøge den nye madbod Delicatezze Pasta Fresca, hvor italienske Marcella Ranalletta sammen med sønnen Claudio Melita og kæresten Gianni Maccotta serverer traditionelle, italienske pastaretter, lavet fra bunden. Her er hver enkelt pasta lavet i hånden.

“Sådan skal pasta laves. I Italien bliver håndværket givet videre fra generation til generation, og vi lærer fra barnsben, at madlavning handler om mere end bare gode råvarer – det handler også om hyggen i at lave mad sammen og give sig god tid i køkkenet. Jeg glæder mig til at se, hvad aarhusianerne synes om vores pastaretter, der er baseret på klassiske, italienske opskrifter og gamle familieopskrifter,” udtaler Marcella Ranalletta i en pressemeddelelse.

Læs også: Øl, vin, cocktails og tapas: Bar i Aarhus byder snart på udeservering

Den nye madbod byder for eksempel på fettuccine i ostesauce med gorgonzola, taleggio og parmesan, klassisk bolognese samt gnocchi og pesto vendt i en sauce på champignon, trøffelcreme, hvidløg og fløde. Alle pastaretter bliver serveret med middelhavsbrød og parmesan.

“I weekenden vil der også være hjemmelavet ravioli med forskellige slags fyld, og vi har altid en dagens pastaret, som lige nu er fettuccine i sød og syrlig tomatsauce. Vi vil udvikle menuen i takt med sæsonen og de ønsker vi får fra vores gæster,” fortæller Marcella Ranalletta.

Priserne for en portion pasta hos Delicatezze Pasta Fresca starter ved 90 kroner.