Foto: Restaurant Hærværk.

Ny restaurant åbner på Jægergårdsgade

DELI Folkene bag Restaurant Hærværk og en del af det gamle hold bag Delien på Jægergårdsgade åbner kombineret restaurant og deli på Frederiksbjerg.

Navnet bliver Sårt, og adressen bliver Jægergårdsgade 6, som lige nu huser den asiatisk-nordiske Restaurant Veto. Men det er også mere eller mindre det, der er sluppet ud omkring Frederiksbjergs nye restaurant og deli, som kredsen bag Restaurant Hærværk og tidligere folk fra Delien på Jægergårdsgade står bag.

Ifølge Facebook-siden for det hemmelighedsfulde projekt går ombygningen af Restaurant Veto igang i starten af april, og den forventede åbning forventes at blive omkring maj. Prisniveauet angives at være såkaldt moderat, og med i projektet er også den økologiske leverandør Troldgaarden mellem Aarhus og Horsens, der i forvejen leverer råvarer til Restaurant Hærværk.

Kødhakker som logo
Mottoet for bydelens nye restaurant er “Rare mennesker, gode råvarer og lækker vin”, og at dømme efter reaktionerne på Facebook-siden er der allerede nu stor opbakning til spisestedet, der får en sort-hvid kødhakker som logo. Som brugeren Tobias Dyreborg Stampesøe skriver: “Mange har drømt – nu sker det. Jægergårdsgade bliver igen, hvad den var”.

Restaurant Veto åbnede dørene i slutningen af september 2015 og fik med andre ord en levetid på kun godt et halvt år. Før det husede adressen Nordens Folkekøkken, der bød på nordisk gastronomi til SU-venlige priser.

Læs også: 7 nye steder du skal tjekke ud
Læs også: 6 restauranter med delemad i Aarhus
Læs også: 5 sublime steak frites i Aarhus