Foto: The Burger Concept

Ny burgerbar på vej til Aarhus

Burgerbaren har allerede hjemme i syv danske byer. Nu er turen kommet til Aarhus.

The Burger Concept rykker til Smilets By, og der følger selvfølgelig et hav af saftige, lækre og anderledes burgere med. Burgerkæden har allerede sat sit præg på landkortet med restauranter i syv andre danske byer. Og nu er turen altså kommet til Aarhus.

Læs også: Udbringningsside har kåret Aarhus’ bedste take away

Det bliver i Viby Centret, at The Burger Concept kommer til at vende bøffer og servere burgere og pommes frites fra et menukort, der byder på lidt af hvert. Du finder selvfølgelig de klassiske burgere, som du kender og elsker, men du finder altså også dem, der er lidt udover det sædvanlige.

Du kan blandt andet sætte tænderne i en Trøffel Deluxe med en smørbagt briochebolle, trøffelmayo, ravigotte sauce, taleggioost, lollo bionda, spejlæg og syltede rødløg. Haps!

Eller The Italian Dream med bøf, mozzarella, pesto, urtemayo, balsamico, lollo bionda, frisk tomat og syltede rødløg. Selvfølgelig også i en smørbagt briochebolle – hvad ellers?

Priserne er også til at forstå. Du kan få en burger med pommes frites for enten 49 eller 59 kroner. Yes!

Åbningsdagen for den nye restaurant er stadig uvis, men vi holder selvfølgelig øje med en kommende dato for den store åbningsfest i Viby.
Blærede burgere

Se alle