Foto: Madklubben

Nu åbner ny asiatisk restaurant i Aarhus

Den 29. oktober slår den nye asiatiske restaurant dørene op på M.P. Bruunsgade.

Nu er det tid til at en ny asiatisk restaurant åbner dørene på i Aarhus. Det sker når Madklubbens nye restaurant Hanzō slår dørene op. Her kan du få alt fra dampede dumplings over grillet yakitori til bugnende baos og rød karry.

Med ønsket om at skabe en af Aarhus’ mest imponerende restauranter, har Madklubben omdannet de gamle banklokaler, til en asiatisk restaurant, med syv meter til loftet, farverigt interiør, toiletter i de gamle bankbokse og ikke mindst et stort, specialbygget karaokerum med leopardtæpper og kulørte lamper.

Læs også: Kendt aarhusiansk bageri udvider

Hanzō bevæger sig ud i alle hjørner af Asien og byder både på klassikere og mere ukendte retter, der vil få gæsterne til at spørge sig selv ‘hvorfor har jeg aldrig smagt det her før?’.

Netop det asiatiske køkken har en særlig plads i Madklubbens ejer, Anders Aagaards hjerte, og det er ikke tilfældigt, at det netop er Hanzō, der bliver Madklubbens næste satsning i Aarhus: 

”Asien kan jo det hele. Sprødt, blødt, surt, sødt, salt, bittert – det hele er repræsenteret i selv den mindste dumpling. Vi lader os ikke begrænse af landegrænser, så på Hanzō får man mulighed for at lukke øjnene og begive sig rundt i hele Asien på en enkelt aften.” fortæller Anders Aagaard i en pressemeddelelse.

Det bliver Madklubbens ottende resutant i Aarhus og det er ikke uden grund at man vælger at åbne endnu en restaurant i Aarhus:

”Hver eneste gang jeg er i Aarhus, bliver jeg mindet om, hvor kvalitetsbevidst en by, det er. Jeg er virkelig forelsket i, hvordan man er nødt til at gøre sig umage for at gøre Aarhusianeren tilfreds – og jeg tager det som en glædelig udfordring. Med Hanzō ønsker vi at imponere vores gæster med mad, der smager fuldstændigt fantastisk, samtidig med at det kan betales. Og som altid, er lokalerne og omgivelserne en oplevelse i sig selv – faktisk bliver det den største restaurant i området – og jeg tør også at love, det bliver den mest festlige.” fortæller Anders Aagaard i pressemeddelelsen.

Hanzō Aarhus får plads til 200 spisende gæster og holder åbent til klokken 02 i weekenden, hvor der vil være mulighed for at synge karaoke.

Hanzō åbner fredag den 29. oktober og du kan læse mere på deres hjemmeside her.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Lækkerier fra Asien

Se alle