Northside Festivals madplakat er klar

Northside Festival 2023 er nu klar med årets madplakat, så du kan se, hvad du skal glæde dig til at spise på festivallen. I år kan du igen kun sætte tænderne i plantebaserede lækkerier, og udvalget er stort.

Northside er blevet en vigtig del af den aarhusianske sommer, og i år er ingen undtagelsen. På festivalen er mad og drikke en stor del af oplevelsen. Her samarbejder Northside med nogle af byens lokale kendinge, så du ikke bliver i tvivl om, at du befinder dig i Aarhus.

Du møder gengangere fra sidste år som OliOli, Grød og Spiselauget på festivalspladsen. Men du kan også opleve en masse ny mad fra både byens storfavoritter og nye navne.

”Vi har et bredt tilbud til vores gæster, og jeg kan garantere, at der er noget for enhver smag. Vi holder fast i at hjælpe nogle af de små up-and-coming producenter frem, mens vi stadig tilbyder de store trækplastre, som vi ved er publikumssucceser. Og ingen steder er der gået på kompromis med kvalitet og bæredygtighed – det er stadig en grundværdi for os, at vi vil gå forrest her”, siger Peter Skoven, NorthSides Director for mad, drikkevarer og atmosfære.

Bæredygtighed i højsædet

Northside Festival er nemlig Danmarks mest bæredygtige festival, og det betyder blandt andet, at alt på madplakaten er plantebaseret. Smagene kommer fra hele verden, og det bliver bestemt ikke kedeligt, blot fordi det er kødfrit.

Du kan glæde dig til falafler fra Faour, de kendte Pizzaboys og femretters tapasmenu fra Restaurant Kolo. Der vil både være nye innovative retter og klassikere fortolket uden kød. Du kan blandt andet smage på butter chickfree, surdejsbagels, svampebygotto og ish & chips.

Guide: 6 steder med fremragende pizza i Aarhus

Northside Festival madplakat

Hele Aarhus er med

En anden vigtig del af Aarhus er det rige studie- og foreningsliv, og selvfølgelig er de også med på Northside Festivals madplakat. Derfor kan du møde barer drevet af Aarhus Maskinmesterskole, Samfundsfag og Idræt på Aarhus Universitet, Studenterlauget og mange flere. Flere af festivalens frivillige kommer i høj grad fra Bakken Bears, Aarhus Fremad, Skanderborg Aahus Håndbold og og Aarhus HC-håndbold.

I det hele taget kan du forvente dig højt niveau af festivallens barer. Prøv for eksempel Nova Blomme – en japansk blommelikør, som kan være afløseren til Aperol Spritz. Du kan også nyde en vaskeægte Northsideøl, som er lavet i samarbejde med Jacobsen Øl og kan købes i baren Beer Barn.

Sidste år serverede Northside 150.000 måltider på sine tre dages program – mon I kan slå det i år?

Se hele madplakaten her: