Foto: Restaurant Hack

Kickstart NorthSide: Restaurant Hack inviterer på brunch og fri bar!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Restaurant Hack.

Er du klar til at kickstarte NorthSide Festival på den bedst tænkelige måde? Restaurant Hack har skabt den perfekte forfest i samarbejde med NorthSide, der ikke kun sikrer, at festen fortsætter, men også starter med stil.

Læs også: Her kan du se de lækre madboder på NorthSide

Brunch, bar og VIP med Restaurant Hack? Ja tak!

Brunch
Foto: Restaurant Hack

Fra torsdag den 6. juni til lørdag den 8. juni, åbner Restaurant Hack dørene til en lækker brunch og fri bar fra klokken 12.00-15.00! Og med en pris, der kun ligger på 395 kr. per mand, er der ingen grund til ikke at starte festivalen med manér.

Her undgår du alt besværet med at arrangere din egen forfest, og slipper også for den efterfølgende rengøring! Arrangementet inkluderer også en overraskelses VIP-oplevelse på selve NorthSide, som kun er med til at gøre festivaloplevelsen bedre.

Hvad får du til Restaurant Hacks Northside brunch?

Restaurant Hack
Foto: Restaurant Hack

Når du deltager i Restaurant Hacks brunch, får du ikke kun lækker mad og fri bar i tre timer, men også transport til festivalen! Klokken 15 ruller bussen, godt proppet med drinks, direkte fra restauranten på Teatergaden 1, til festivalpladsen. Så læn dig bare tilbage, hvis vejrudsigten står på regnvejr!

Og når det kommer til den frie bar, er udvalget imponerende! Alt dette er inkluderet i billetprisen:

  • Fadøl: Vælg mellem Pilsner, Classic eller Blanc
  • Drinks: Nyd Absolut vodka med sodavand, juice eller Redbull, Gin & Tonic, Mimosa eller Paloma.
  • Vin: Forkæl dig selv med bobler eller rosé!

Sådan får du en plads – Start festivalen med stil!

Northside
Foto: Morten Rygaard

Glem alt om besværet til NorthSide, lad Restaurant Hack tage sig af det hele, mens du nyder både brunch, fri bar og en VIP-oplevelse på selve NorthSide festival.

Tilmeld dig én eller flere af dagene ved at at følge dette link.

Restaurant Hack – Skaberne af den ultimative NorthSide brunch!

Restaurant Hack
Foto: Restaurant Hack

Restaurant Hack, beliggende i Aarhus’ måske mest ikoniske bygning, Aarhus Teater, er ikke bare et lækkert spisested – det er en komplet oplevelse! Gæster træder lige ind i teaterstemningen, hvor store gardiner strækker sig fra gulv til loft, og loftshøjden på over fire meter skaber en imponerende restaurant.

Tidligt på dagen byder Hack på en lys og indbydende atmosfære, hvor fokus ligger på lækker mad og fantastisk service. Retterne er ikke kun velsmagende, men også instaworthy!

Om aftenen, kommer Restaurant Hack virkelig til live. Her transformeres atmosfæren; musikken bliver højere, lyset dæmpes, og rummet fyldes med en festlig stemning! Diskokuglerne tændes, og kunstinstallationerne lyser, alt sammen med det formål at skabe en fed og intim cocktailfest.

Læs mere om Restaurant Hack på deres hjemmeside.