Tre etager midt på Frederiksgade har gjort Nomelle eftertragtet som sted til selskabsarrangementer for både virksomheder og private – noget de går rigtig meget op i hos den nystartede restaurant.
Nomelle åbnede tidligere på året, og hurtigt er restauranten er blevet taget godt imod af de madglade aarhusianere, der flittigt spiser ude på de lokale restauranter.
Læs også: 5 skarpe restauranter på Frederiksbjerg
Løft dit arrangement til næste niveau
Restauranten har tidligere michelinkok, Rasmus Surland, som direktør, partner & køkkenchef. Hans vision er at tage niveauet fra øverste hylde, ændre en smule på konceptet og ellers lave en fine dining oplevelse, som passer i budgettet hos langt de fleste. Denne oplevelse bliver også bragt med ind til diverse selskabsarrangementer i bygningen.
”Bygningens tre etager har tidligere været udfordrende, men vi har fået installeret en stor elevator, som går direkte fra køkkenet op på diverse etager, så vi kan tilbyde den samme oplevelse til selskaberne med individuelle anretninger, som vi kan gøre det i stueetagen.”
Aarhus har altid været kendt for at have mange spændende restauranter. Men det er langt fra alle, der har plads eller lokaler til at holde arrangementer. Dette gør det ofte trængt i julesæsonen og sommersæsonen, når virksomhederne skal afsted til de årlige fester. Derfor står Nomelle klar til at hjælpe med lokalerne til dit næste arrangement.
Tre etager med hvert deres udtryk og egen bar
Hos Nomelle tilbyder de en hyggelig atmosfære med plads til mange forskellige slags selskaber. På hver etage kan der sidde mellem 25 og 40 spisende gæster. Det giver en begrænsning i forhold til, hvor store selskaber de kan tage imod. Til gengæld kan de afvikle mange selskaber, da der kan holdes arrangementer på alle etager. Hver etage har nemlig egen bar, toiletter og alt, hvad der skal til for at sikre en uforglemmelig aften.
Beliggenheden, rammerne og kvaliteten har allerede ført til en stor efterspørgsel. Der bliver afholdt arrangementer næsten hver uge, og der er allerede ved at være travlt op til julefrokostsæsonen. Med sine tre etager er Nomelle altså et oplagt valg til livets store og små begivenheder.
Stueetagen kan have op til 25 personer, og her kan man sidde og kigge lige ud på den livlige Frederiksgade gennem det store vinduesparti. Stueetagen er en harmonisk blanding af fortidens charme og nutidens trendy look. Renoverede lokaler, ældre malerier og billeder er med til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.
1. sal kan have op til 40 gæster og er dermed det største rum i bygningen. Første etage byder velkommen med sin moderne og futuristiske indretning. Med rene linjer og spændende materialer bliver gæsterne øjeblikkeligt fanget af dens unikke æstetik. Etagen rummer en blanding af større runde borde og mindre borde, der kan sættes sammen på forskellige måder.
2. sal kan have op til 28 personer og er indrettet i et mere eksklusivt design med store runde marmorborde, kunst på væggene, et stort vitrineskab samt meget mere, der gør det til et oplagt lokale til mindre selskaber.
“Vi har forsøgt at give hver etage sit eget look og sikre, at alle lokaler er ideelle til arrangementer, hvad enten det er i firma- eller privatregi,” siger Rasmus Surland, direktør og partner.
Alt i alt satser Nomelle stort på selskaber, da de mener, at deres beliggenhed ud til festlige Frederiksgade gør dem til et godt valg, når en hyggelig og mindeværdig aften skal afholdes.
Du kan læse mere om Nomelle på deres hjemmeside her.