Foto: Njord Gin.

Datoen er klar: Gin-destilleri åbner snart på Sydhavnen

Den 18. august begynder produktionen hos Danmarks første gin-destilleri Njord Gin.

Snart vil ginen flyde i havnens gamle pumpehus ved Jægergårdsgade: Den 18. august åbner danske Njord Gin nemlig Danmarks første gin-destilleri på Sydhavnen. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

“Håbet er at producere 15.000 flasker om året herfra, men vi har ikke interesse i storproduktion. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sjælen i det her,” siger Troels Præst Andersen til avisen.

Sammen med Lars Toke Graugaard står han bag Njord Gin. Gin-duoen har siden 2014 produceret gin hos et destilleri nord for Randers.

Sydhavnens kant og sjæl
Valget af Sydhavnen som sted for det nye destilleri er ikke tilfældigt, for makkerparret bag vil have et sted med kant og sjæl.

“Man har jo store planer med Sydhavnen. Det bliver en smeltedigel af forskellige indtryk. Vi kommer til at have Danske Bank som nabo, men også Hus Forbis bygning og det grønlandske værested er lige ved siden af,” siger Lars Toke Graugaard til Lokalavisen Aarhus.

Åbningen af destilleriet den 18. august bliver markeret med en reception for venner og familie. Du kan læse mere om Njord Gin og det nye destilleri her.