Nero Café & Restaurant får stenbagte pizzaer på menuen i de nye lokaler i Skolegade.
Når den italienske Nero Café & Restaurant slår dørene op til nye lokaler på Skolegade i slutningen af juni, bliver det med en ny tilføjelse på menukortet: Italienske pizzaer bagt på sten.
Pizzaerne bages i en speciel italiensk ovn – ikke en traditionel stenovn med brænde – og de endelige varianter er endnu under udvikling. Restaurantchef Simone Seistrup lover dog, at der kommer noget for enhver smag.
“Og det bliver med italienske råvarer – rigtig mozzarella og parmesan for eksempel. Og så bliver det kvalitetspizzaer. Ikke slaskede fast food-pizzaer,” siger Simone Seistrup.
Antipasti-pizza
De nye pizzaer vil både blive tilgængelige i normale størrelser samt som antipasti, hvor du får serveret mindre pizzaer af forskellige varianter.
Derudover vil Nero Café & Restaurant hver måned tilbyde en “limited edition”-pizza, som ikke normalt vil være at finde på kortet.
“Det kan for eksempel være en pizza med gedeost i stedet for mozzarella,” afslører Simone Seistrup.
Et sted for alle
Ifølge Simone Seistrup kommer pizzaerne prismæssigt til at ligge et sted, hvor alle kan være med.
“Vi bliver absolut ikke blandt de dyreste i byen. Vi vil skabe et sted, hvor service og stemning er helt i top, men hvor alle kan komme forbi uanset pengepung,” udtaler hun.
Ud over de stenbagte pizzaer vil restauranten som vanligt have blandt andet antipasti, pasta og sandwiches på menuen.
Den nye restaurant i Skolegade får omtrent 40-50 indendørs siddepladser samt 20-25 udendørs.