Arkivfoto: Pixabay

Italiensk restaurant åbner i Skolegade

Den italienske Café Nero flytter ind i Slinger Bistros gamle lokaler i Skolegade.

Den anmelderroste Slinger Bistro for enden af Skolegade gik konkurs tidligere på året, og nu har et nyt spisested meldt sin ankomst i de attraktive lokaler ved Bispetorvet. Til juni åbner den italienske Café Nero, der har en café på Banegårdspladsen, en ny restaurant i lokalerne.

“Vi har haft rigtigt travlt de seneste tre år hos Café Nero, og vi har manglet plads. Vi har kigget efter nye og større lokaler i nogle måneder og fandt så dem i Skolegade. De er meget attraktive, tæt på Aarhus Teater og Domkirken. Tæt på turister og gæster, der vil opleve noget, og som vil nyde god mad og drikke,” siger ejer Sam Dolatshahi til Aarhus Stiftstidende.

Lokaler skal renoveres
Målet med den nye restaurant er ifølge ejeren at give gæsterne en unik oplevelse, og stilen bliver som på Banegårdspladsen italiensk. Der skal dog stadig laves noget arbejde, før der kan serveres pasta og vitello tonnato i lokalerne.

“Vi skal have gennemrenoveret det hele indvendigt, så det bliver en intim oplevelser på trods af de store omgivelser. Vi venter nu på godkendelse fra kommunen til også at gøre noget ved faceden. Hvis de godkendelser kommer snart, håber vi at kunne åbne til juni,” siger Sam Dolatshahi til avisen.