Foto: HelloFresh

Nem og lækker mad med HelloFresh

Vil du gerne slippe for at handle eller mangler du inspiration til din hverdagsmad? Så har HelloFresh svaret.

Måltidskasser er populære som aldrig før og én af de mest fremadstormende spillere på markedet er HelloFresh. HelloFresh er fantastisk, fordi du kan vælge at få kasser, som passer til dine præferencer, men du kan også selv vælge, hvilke retter du skal have i den kommende uge fra HelloFreshs mange lækre opskrifter.

Der findes minimum 18 opskrifter hver uge, som du kan vælge imellem. Så uanset om du er til familiekassen, den nemme og hurtige, eller du selv vil vælge dine retter, så kan det lade sig gøre.

Der er heller ingen forvirrende mellemregninger. Du vælger blot, hvor mange personer og dage, I ønsker mad til. og så koster alle kasser det samme. Uanset om du vælger dine egne retter eller lader HelloFresh lave kasserne for dig, er prisen den samme.

Det er altså både nemt, enkelt og lækkert at handle med HelloFresh.

Vi har været på opdagelsesrejse mellem HelloFresh´s mange opskrifter og har udvalgt nogle af de retter, som du kan få i din næste måltidskasse.

En tur i det asiatiske køkken

Asiatisk inspireret wok med svinekød, pak choi & grøntsagsris.

Det asiatiske køkken er mere og mere på vej frem, og det kan også ses ved HelloFresh. Det asiatiske køkken er fantastisk, fordi det ofte er meget enkelt, det er nemt og hurtigt at lave, og så er der bare masser af velsmag! For tiden finder du på HelloFresh en opskrift på en asiatisk inspireret wokret. Retten er nem at lave, og så tilføjer den asiatiske woksauce en masse umami. 20 minutter estimeres der til retten, så det er oplagt til de dage, hvor det skal være lækkert, men det også gerne må gå lidt hurtigere.

Find opskriften her.

Den nemme vegetariske ret

Vegetarragu med tortiglietti, plantefars & ricotta.

Der er efterhånden mange, som spiser vegetarisk eller har kødfrie dage i løbet af ugen. Derfor ved de fleste nu også, at vegetarisk ofte er ensbetydende med rigtig meget velsmag. Sådan er det også i denne opskrift fra HelloFresh. Her får du en ekstremt lækker vegetarisk ragu med plantefars, ricotta og nogle lækre tortiglietti. Den er medium i sværhedsgrad og tager kun 25 minutter at lave. Så har du hurtigt en lækker vegetarisk aftensmad klar.

Find opskriften her.

Den perfekte fredagsret

Angus striploin med estragonmayo, grønne bønner & ovnbagte kartofler.

Det ikke bare lyder godt, det smager også helt fantastisk. Derudover er det et sundere alternativ til fredagsklassikeren bøf bearnaise. Estragonmayo er lidt lettere end bearnaisen, og de ovnbagte kartofler er et super alternativ til fredags-fritterne. Og så med bønner, der gør retten lige lidt grønnere. Retten har en medium sværhedsgrad og tager 25 minutter at lave. Så bliver fredagsmaden ikke nemmere og hurtigere at lave.

Find opskriften her.