Foto: Naturli' Foods.

Aarhus-firma melder stort set udsolgt af nyt kødalternativ

Efter blot et døgns salg er der stort set udsolgt af Aarhus-firmaet Naturli’ Foods’ kødalternativ Naturli’ Hakket. 

Tirsdag den 2. januar kunne danskerne for første gang finde et plantebaseret alternativ til kødfarsen i Dansk Supermarkeds butikkers kølediske.

Det er det aarhusianske firma Naturli’ Foods, der står bag produktet Naturli’ Hakket, som ligner almindeligt hakkekød, men er 100 procent vegansk.

Plantefarsen vakte stor opmærksomhed i de danske medier, og det har tilsynladende fået forbrugerne op på dupperne: Allerede onsdag den 3. januar meldte direktør for Naturli’ Foods Henrik Lund ud, at det aarhusianske firma ikke kan følge med på efterspørgslen. Det skriver Ekstra Bladet.

“Der er stort set totalt udsolgt. Der er tomme diske allerede efter en dag. Vi kan ikke følge med efterspørgslen. Vi er meget overraskede over den store interesse. Vi har lavet en nødplan nu, så vi kan få flere produkter ud til kunderne. Det er bare fedt,” fortæller Henrik Lund til avisen.

Har du fået lyst til en omgang kødfri spaghetti med kødsovs, skal du lede efter Naturli’ Hakket i Føtex’, Bilkas eller Nettos kølediske.