Foto: PR

Namaste: Snart kan du få serveret vin til din yoga i Aarhus

Snart kan du opleve solhilsen og vines aromaer og smage i ét arrangement, når der er VinYoga i Aarhus. Hvis det er noget for dig, så sæt kryds i kalenderen 17. oktober.

Træk vejret ind.

VinYoga er tilbage med nye datoer for det populære event. Arrangementet fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige ved at kombinere den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.

Eventet består af fem yogasekvenser, hvor der til hver sekvens bliver serveret en udvalgt vin. Alle vine er leveret af BAReVIN.

Det er tre aarhusianske veninder, der står bag eventet: Kristina Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter, der sammen har vinbloggen winers.dk, samt Helene Stephansen, der er uddannet yogainstruktør.

Læs også: 3 steder i Aarhus med brunch og bobler

“For os handler det om selve oplevelsen, og om at udbrede kendskabet til både vinsmagning og yoga,” siger Helene Stephansen ifølge en pressemeddelelse.

Kvinderne bag siger, at man ikke behøver have kendskab til hverken vinsmagning eller yoga for at være med. Men man skal dog være hurtig. Billetsalget plejer at gå stærkt.

Der er to hold henholdsvis kl. 15:00 og 17:00, og det er d. 17. oktober ved Aarhus Crossfit på Balticagade. Prisen? 199 kroner per person, og du kan købe billetter på BAReVINs hjemmeside.

Træk vejret ud.