Foto: mr. Mums.

Sandwich og salat for en 10’er: Take away i Aarhus fejrer fødselsdag

Søndag den 13. oktober kan de første 100 kunder få en sandwich eller salat til 10 kroner, når en populær Aarhus-take away fejrer fødselsdag.

Har du oftet tyet til en sandwich eller salat fra mr. mums, når det skulle være lidt nemt? Så er der god grund til at sætte kryds i kalenderen på søndag den 13. oktober. Da fejrer butikkerne på Jægergårdsgade og Rosenvangs Allé i Højbjerg nemlig 10-års fødselsdag – og det betyder, at de første 100 kunder kan købe en sandwich eller salat for bare 10 kroner.

“Hos mr. mums laver vi fin mad uden, at kunderne skal føle, at vi er fine på den. Vi tilbyder take away og selskabsmad for alle og får besøg af såvel unge som gamle,” siger medejer René Pedersen i en pressemeddelelse.

Læs også: Nyt økologisk take away-sted er åbnet på Trøjborg

Mr. Mums er i år nomineret til “Byens bedste take away” af Århus Stiftstidende, og det er ejerne bag både stolte af og taknemmelige for.

“Men hverken nomineringer eller stamkunder var muligt, hvis ikke det var for vores fantastiske kokke og servicepersonale, der hver dag knokler det bedste, de har lært i det, man vil kalde en benhård branche,” udtaler medejer Mathias Christensen.

Fødselsdagen begynder søndag den 13. oktober klokken 11.00, og dagen vil udover billige salater og sandwich til de første 100 byde på forskellige smagsprøver til kunderne.