Foto: Mor Anna

Mor Anna: En bageroplevelse udover det sædvanlige 

I hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus finder du Mor Anna – et bageri hvor godt gammeldags håndværk møder kreativitet og innovative tilgange. Hovedingrediensen i Mor Annas bagværk er tid og dedikation. Derfor kan du altid se frem til at få en smagfuld fornøjelse med hjem i posen.

Ærlighed og god kvalitet hos Mor Anna

Mor Anna kvalitet
Foto: Mor Anna

Hos Mor Anna er den faglige integritet i højsædet. Udannede bagere og konditorer bager og fremstiller alle brød, kager og delikatesser fra bunden af friske råvarer og med respekt for håndværket. Hver dag bliver både kager, brød, pålæg og marmelader lavet helt fra bunden. Når du bestiller en sandwich, er den altså lavet med hjemmelavet rullepølse, ligesom hindbærmarmeladen til hindbærsnitterne er hjemmekogt – og så bager de selvfølgelig med rigtig smør.

En bager i øjenhøjde

Service
Foto: Mor Anna

Det er ikke kun kvaliteten af varerne, der er i top hos Mor Anna. Her vægter de den gode service ligeså højt, og kunderne er altid centrum for bageroplevelsen. Når du besøger butikken i Mejlgade, kan du regne med at blive mødt i øjenhøjde med den service og kvalitet, som stedet er kendt for. Hos Mor Anna mener de nemlig, at godt bagværk smager bedst sammen med god service.

Stort udvalg og smagfulde overraskelser 

Mor Anna kager
Foto: Mor Anna

Hos Mor Anna stræber de efter at gøre dit besøg i butikken spændende hver gang. Sortimentet udvides konstant med nye og lækre tiltag, der garanterer en varieret oplevelse hver gang.

Er du på udkig efter lækkert og friskt brød, står Mor Anna klar med et stort udvalg af koldhævet brød til alle lejligheder. Udvalget af brød i butikken ændrer sig også i løbet af året. Lige for tiden kan du vælge mellem alt fra surdejsbrød og kernerugbrød til en masse forskellige rundstykker.

Mor Anna står selvfølgelig også klar til at klare dit kage-fix, og der er altid nye og spændende varianter i disken. Her kan du få alt fra en klassisk hindbærsnitte eller studenterbrød til cheesecakes, brownies og tarte au citron. Bageriet står selvfølgelig også klar med et stort udvalg af lækre morgenkager såsom croissanter og kanelsnurrer.

Nem frokost to-go

Frokost
Foto: Mor Anna

Knurrer sulten i maven midt på dagen, eller ligger madpakken stadig hjemme på køkkenbordet? Så stor Mor Anna klar med lækker frokost lige til at tage med på farten. Du kan vælge mellem forskellige sandwich såsom den klassiske kylling-bacon, laksesandwich med wasabimayo eller vegetarsandwich med hummus og teriyakimarineret forårsløg.

Er du mere til en god rugbrødsmad, kan du vælge mellem forskellige slags smørrebrød. Butikken står også klar med både pastasalat eller vegetarsalat, hvis du er på udkig efter en mere grøn frokost.

Kig forbi Mor Anna til en unik bageroplevelse

Mor Anna bager
Foto: Mor Anna

Mor Anna er klar til at glæde dine smagsløg, uanset om du har lyst til en god hindbærsnitte eller en lækker laksesandwich. Kig forbi bageriet i Latinerkvarteret og oplev en bageroplevelse, der skiller sig ud med sin kombination af tradition og nytænkning.

Du finder Mor Anna på Mejlgade 5 i Aarhus.

Læs mere om bageriet på deres hjemmeside her https://moranna.dk/