Foto: The Burger Shack.

Milkshake til 20 kroner: The Burger Shack lokker med frisk sommernyhed

Burgerkæden har netop fået milkshakes på menuen på Trøjborg.

Så er der en topfrisk sommernyhed: The Burger Shack på Otte Ruds Gade 98 på Trøjborg har fået tre slags milkshakes på menuen. Lige nu kan du få dem til 20 kroner resten af juli.

”Det har taget os tre måneder at udvikle den helt rigtige opskrift til vores milkshakes, så både smag og konsistens kan leve op til kvaliteten af maden, der bliver serveret i restauranterne. Vores milkshake er en perfekt makker til vores Shack Burger,” siger kommunikationsansvarlig, Mathias Nyhuus.

Skal ud i alle burgerbarer
Du kan vælge mellem en shake med jordbær, vanilje eller en shake med Oreo og saltkaramel. I starten kan du kun få milkshaken i burgerbaren på Trøjborg, men på sigt skal de ud i alle burgerbarerne i Aarhus.

”Milkshaken har været efterspurgt, og den er blevet taget godt imod. Det har været positivt og især her i sommervarmen. Planen er, at milkshaken skal ud i alle vores burgerbarer i Aarhus, for de har været meget efterspurgt,” siger Mathias Nyhuus.

Man kan få milkshaken til 20 kroner resten af juli, og herefter koster den 40 kroner og 20 kroner som tilvalg til en menu.

I sidste uge vandt The Burger Shack SMAGPRISEN 2018 for Aarhus’ bedste burger. Læs mere om kåringen her.