Foto: Gastromé

Michelinrestaurant lancerer nyt frokostkoncept

En frokost lidt udover det sædvanlige. Det er lige præcis, hvad du kan få hos michelinrestauranten Gastromé, som nu har lanceret et frokostkoncept i deres nyåbnede restaurant i Risskov.

Gastromé åbnede i oktober deres nye restaurant på Grenåvej i Risskov i den smukke villa, som tidligere husede Villa Dining. Inden åbningen er lokalerne blevet gennemrenoveret, så gæsterne nu kan sætte sig til rette i restaurantens indbydende og eksklusive rammer.  

Som noget nyt har Gastromé valgt at åbne restauranten endnu mere op. Det betyder, at det hver fredag og lørdag nu er muligt at nyde en michelinfrokost hos Gastromé.

Læs også: Veganske flødeboller med risalamande

Forkælelsen i højsædet

Du kan vælge imellem to forskellige frokostmenuer hos Gastromé. En menu med fire udvalgte sæsonsnacks og tre serveringer for 800 kroner eller seks udvalgte sæsonsnacks og fem serveringer for 1.000 kroner. Skal frokosten være ekstra god, er det muligt at købe en vinmenu til.

”Vi ville gerne lave en frokost, som er lidt udover det sædvanligt. Retterne er alle sammen klassiske Gastromé retter, så du får lov til at nyde en frokost, hvor du kan mærke vores ambitionsniveau. Det er derudover en god måde at give endnu flere folk den oplevelse, vi gerne vil skabe i vores nye villa,” fortæller Søren Jakobsen, restaurantchef og en af ejerne bag Gastromé.

I den lille menu kan du nyde helleflynder, citron og brøndkarse samt vagtel, knoldselleri og marv. Til dessert serveres der nektarin, Darjeeling og cannelé. I den store menu får du derudover jomfruhummer, trøffel og Karl Johan svampe samt en anretning med gris, musling og brombær.

Uden for byen

Se alle