Foto: Domestic

Prøver noget nyt: Michelinrestaurant åbner food lab

Den eftertragtede restaurant i Latinerkvarteret har åbnet et helt nyt laboratorium dedikeret til at eksperimentere.

Restaurant Domestic har som noget helt nyt i 2021 åbnet domestic. Lab i Sojahuset på Aarhus Havn.

Formålet med domestic. Lab skal være med til at styrke restaurantens bæredygtige profil og være et rum for udvikling og forskning af nye smage.

Fermentering har været en af de vigtigste ingredienser i restaurantens eksperimenter og var det også før åbningen af domestic. Lab. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse og medejer og tidligere køkkenchef Morten Rastad er blevet fuldtids fermenteringschef.

Læs også: 3 steder i Aarhus med take away for gourmetelskere

”Lige fra starten har fermentering været grundstenen i vores sæsonprægede og bæredygtige køkkenfilosofi på domestic. Processerne giver maden kant og nye alternative produkter, men det vigtigste har altid været smagen. Det har altid handlet om smag for os,” siger Morten Rastad i en pressemeddelelse.

På domestic er det ofte Morten, der er hjernen bag en ny smag til menuen. Smagen sammensættes i køkkenet af Christoffer Norton, medejer på Restaurant Domestic, med de sæson-aktuelle ingredienser i fokus.

Vi glæder os til at se, hvad der kommer ud af det nye tiltag!