Foto: MIBMadmarked

MIB Madmarked tilføjer tre nye morgenmadstallerkener til menuen

Hos MIB Madmarked i Åbyhøj byder de på tre forskellige former for morgenmadstallerkener, alt efter hvilken start på dagen, du efterspørger. 

Er du til den gode, den sunde eller den nemme start på dagen? Uanset hvilken vogn du hopper på, så er det nu muligt at nyde hos MIBMadmarked ved Frichsparken i Åbyhøj. 

“Den gode start på dagen” består af en morgenmadstallerken med rugbrød, ølandstykke, æg, smør, ost og landskinke, og du får herligheden for 59 kroner. 

Den sunde variant byder på rugbrød, æg, smør, ost og avocado, og for denne tallerken skal du af med 49 kroner. 

Sidst men ikke mindst er der også en tallerken til dem, der foretrækker en nem start på dagen. Her får du økologisk skyr med bærkompot og hjemmelavet granola. Den nemme version koster 39 kroner og lever op til navnet idet, den også kan fås to go. 

I butikken ved Frichsparken er der et hyggeligt caféområde, hvor du kan nyde morgenmaden – måske med en kop kaffe til – i de ikoniske gule bygninger. 

Læs også: Gastro Week er tilbage: Forkæl dig selv med lækker mad til megagode priser

Brød, kage, konditori og sandwich

Det er dog ikke kun morgenmadstallerkener, du kan få hos MIB. Butikken i Åbyhøj er nemlig en del af et større madunivers, der udover madmarkeder også inkluderer bagerier. 

I alle butikker kan du vælge mellem et bredt udvalg af bagværk, kager og konditorkreationer. Er du i stedet ude efter lidt godt til din frokost, kan du også få smørrebrød, en sandwich eller salat.

MIB butikkerne er at finde som bagerier i Risskov Brynet og i Langenæs, og så er der endnu et madmarked i pakhusene på Aarhus Ø.